Bölcsiseket megszégyenítő hisztit levágott Szijjártó a hollandoknak

Nagyot fut a miniszter, néhány nap alatt nem csak ráuszította a magyarokra az egész EU-t, de most még a hollandokba is belerúgott egyet.

Mint megírtuk, csúnyán megalázta a hollandokat a kormány, miután a napokban visszautasította azt a parlamenti delegációt, ami a jogállamiság helyzetét vizsgálta volna az országban. Szijjártó ezzel kapcsolatban most azt nyilatkozta:

“Hollandia nem felügyeleti szerve Magyarországnak!”

Hiába mondták a hollandok, hogy minden érintett felet tisztességgel meghallgatnának, és csak utána alkotnának véleményt arról, mennyiben érzik jogosnak a magyarokkal szemben indított hetes cikkely szerinti uniós eljárást, a külügyminiszter szerint “már úgyis meghozták az ítéletet“, szóval nem érti, hogy akkor mégis miről akartak tárgyalni.

Mi egy ország vagyunk, több mint ezeréves nemzet!” – hisztizett Szijjártó, rájátszva szavazói komplexusos nemzeti önérzetességére.

“Vannak, akik sportot űznek abból, hogy bokszzsáknak nézik Magyarországot, ami mégiscsak több a soknál!”

– folytatta. Ilyen hozzáértő kezekben valahogy nem vagyunk meglepve, hogy sosem látott mélységekben van a magyar diplomácia, a németek konkrétan már az uniós források megvonásával fenyegetőznek.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!