Nekiesett Toroczkai a melegeknek, a parlament erejével csapna le rájuk

A Mi Hazánk elnökének egy érzékenyítő képzés hírére gurult el a gyógyszere.

A Melegség és megismerés program keretein belül érzékenyítő képzést terveznek indítani szegedi iskolákban. Ez annyit jelentene, hogy két pedagógus vagy pszichológiai végzettségű LMBTQ-felnőtt – többnyire egy férfi és egy nő – beszélne fiatalokkal a melegségről, transzneműségről saját történetükön, életeseményükön keresztül, és elmondaná, hogy mit jelent a többségitől eltérő szexuális orientáció vagy nemi identitás a hétköznapokban.

Több sem kellett Toroczkai Lászlónak, Facebook-oldalán egyből nekiesett a melegeknek. Mint írta, törvényjavaslatot terveznek benyújtani a parlamentnek, amely tiltaná a “homoszexualitás népszerűsítését” a magyar oktatási intézményekben, “az óvodától az egyetemig”. A politikus szemlátomást tehát mindent megtenne azért, hogy az LMBTQ-fiatalok lehetőleg minél inkább szenvedjenek iskolai környezetükben.

Toroczkai azzal indokolta a tiltást, hogy szerinte csak ezzel lehet megakadályozni, hogy “oda jussunk, ahova Finnország”, ott ugyanis állítása szerint kötelezővé tették a középiskolások számára, hogy megtekintsék a Szólíts a neveden című, tavaly Oscar-díjra jelölt, egy 17 éves fiatalkorú fiú és egy felnőtt férfi szerelmét bemutató – ami szerinte “súrolja” a pedofíliát – romantikus filmet.

“Aki nem nézi meg, pénzbüntetést kap, mint egy sötét, beteg diktatúrában. Magyarország nem juthat el idáig”

– riogatott a politikus. Az utolsó mondatával egyetértünk, szerintünk sem juthat el odáig Magyarország, hogy a hozzá hasonló sötét, szélsőjobboldali homofób állatok határozzák meg, mit lehet és mit nem lehet tenni ebben az országban. Köszönjük szépen, emlékszünk a náci vészkorszakra, nem kérünk többet belőle, se Toroczkaiból!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!