Viccnek is rossz: papíron szegényebb, mint a templom egere

Bevallása szerint mindössze 402 ezer forinttal növelte tavalyi megtakarítását Orbán Viktor.

993 ezerről 1 millió 395 ezer forintra növelte megtakarítását a miniszterelnök 2018-as vagyonnyilatkozata szerint. Lefaragott a tartozásából is, 4 millió 184 ezer Ft helyett már csak 3 millió 516 ezret kell lakáshitelre visszafizetnie.

Ingatlanvagyona nem változott, felerészben egy budai ház tulajdonosa, a felcsúti Pancho Aréna melletti birtok pedig egy személyben az övé. A “puritán” Orbánnak nyilatkozata szerint nincs autója.

Elmondható tehát, hogy óriási léptékű gyarapodásra tett szert a kormányfő, hiszen a tavalyi 255 ezer forintos megtakarításához képest 402 ezer forinttal növelte tőkéjét, sőt tartozásaiból is csökkenteni tudott! Micsoda ember!

A vagyonnyilatkozatban Mészáros Lőrinc mesés meggazdagodásáról sajnos nem tett említést, pedig kíváncsiak lennénk rá, mi a miniszterelnök véleménye arról, hogy egy év alatt annyival növelte a felcsúti expolgármester a vagyonát, mint amennyi az évtizedekig rekordernek számító Csányi Sándor OTP-elnök teljes vagyona.

Áder Jánosnak, a Nemzet Tollának igencsak jó éve volt Orbánhoz képest, bevallása szerint is 7 millióval nőtt a vagyona, szóval képzelhetik, az nem bevallott szinten mennyit jelenthet.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!