Oda állítottak szobrot Bayernek, ahova a kutyákat viszik sz@rni

Forrás: Mérce

A szobrot a Mérce szúrta ki és örökítette meg.

Szobrot állított egy Petőfi Művészeti Akciócsoport névre hallgató társaság a kormánypárt mocskosszájú uszítójának, Bayer Zsoltnak. A szobrot illegálisan állították fel Újlipótvárosban, nem máshova,

mint egy kutya-illemhely közepére.

Az arannyal lefújt gipsz szobrocskára azt írták, hogy “Bayer, aki a szájával szart“. Közleményt is kiadtak az ügyben, melyben elmondták, azért állították fel a szobrot, hogy mementót állítsanak Bayer példátlan évtizedes munkássága előtt, amivel hozzájárult a közbeszéd eldurvulásához és a “hungarista demagógia új virágkorához”. A teljes írás így hangzik:

Bayer Zsolt, a pártállami ököl, aki nemtől, életkortól függetlenül csap le bárkire, aki szájára veszi a NER-t vagy az állampárt vezetőit, a lovagkereszt után saját köztéri szobrot kap. Érdemül évtizedes munkájának, amivel hozzájárult a közbeszéd eldurvulásához, a hungarista demagógia új virágkorához. Álljon neki emlék, mert senki nem tud annyira fröcsögni, gyűlölködni, uszítani, a magyar nyelvet méltatlanul használni, mint ő. Emlékezzünk gyönyörű szavaira, amivel a romákat illette, emlékezzünk, mennyire fájt neki, hogy nem sikerült mind beásni az orgoványi erdőbe, és emlékezzünk, milyen vehemenciával tiport sárba egy tizennyolc éves lányt. Ezek a soha nem múló hőstettek örök mementóért kiáltanak, amit most megadunk neki, ábrázolva igaz valójában, naturalistán, amilyennek Isten teremtette.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!