Ha így folytatja tovább Kósa Lajos 83 éves édesanyja, pár év és lekörözi Mészáros Lőrincet.

Forrás: MTI

Kósa Lajos, a Fidesz országgyűlési képviselőjének édesanyja, 83 évesen se tétlenkedik. A tulajdonában lévő mezőgazdasági társaság gabonatermesztő céget alapított, és az agráriumban terjeszkedik tovább – közölte a 24.hu.

A Nyíregyházi Törvényszék Cégbírósága tavaly év végén jegyezte be a mátészalkai Bászna Gabona Kft.-t, melynek tulajdonosai között szerepel az sertéstenyésztő cég, ami Kósa Lajosnéhoz köthető, valamint annak két társtulajdonosa és Kósa Lajos testvére is.

A Fidesz országgyűlési képviselőjének édesanyja akkor került a média reflektorfényébe, mikor kiderült, hogy a nyugdíjas óvónő egy évvel ezelőtt sertéstelepet vásárolt, ami ráadásul már a vásárlást követően elnyert 123 millió forintot telepfejlesztésre.

Az ügy kirobbanását követően Kósa akkor az újságírói kérdésekre úgy reagált, hogy édesanyja nem strómanja senkinek sem. A rendszerváltást követően szülei a visszaigényelt 30 hektáron gazdálkodnak több mint 25 éve, ezért nem is lehet senki számára se meglepő, hogy közben mezőgazdasági vállalkozásnak is tagjai lettek. Szerinte inkább örülni kell annak, hogy édesanyja vállalkozása munkahelyet teremt és értéket állít elő.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!