Leleplezték a luxusvárótermet, hiába akarták titokban tartani!

Orbán Várba költözése egyáltalán nem abba az irányba mutat, hogy a nép egyszerű gyermekének gondolná magát, még ha a kormányzati propaganda azt is próbálta sulykolni, hogy a Karmelita-kolostorban mennyire puritán körülmények között fog a kormányfő dolgozni. Aztán kiderült -természetesen a puritánságot szem előtt tartva-, hogy összesen 38 műtárgyat (34 festményt és 4 szobrot) kölcsönöztek ki a Szépművészeti Múzeumból, 14 festményt pedig a Nemzeti Múzeumból szállítottak át.

De az urizálás ezzel nem ér véget, a legfrissebb információk szerint, ha Orbán vagy a kormánytagok éppen nem egy állami támogatásokkal teletömött oligarcha magánrepülőjével utaznak, hanem arra “vetemednek”, hogy Ferihegyen a nép közé vegyüljenek, akkor sem kell tartaniuk semmitől.

Ugyanis, a ferihegyi repülőtéren létezik egy, az állami vezetők számára fenntartott, kormányváróként ismert, közpénzből bérelt VIP-lounge, magyarán luxusváró, bár próbálták minél inkább titokban tartani. A HVG derítette ki, hogy évente nettó 301 ezer eurót fizet a ferihegyi repteret üzemeltető Budapest Airport Zrt.-nek az állam a bő 400 négyzetméteres váró béreltéért és karbantartásáért. De ebben nincs benne a rezsi, amit szintén a külügy fizet. A lap szerint tavaly 250 millió forintba került az adófizetőknek, hogy állami vezetőink kellő nyugalomba tudják várni a gépek indulását.

Így élnek király módjára a fideszes urak a mi pénzünkön.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!