Elbúcsúztatták Vajnát, a következő emberek jelentek meg

Forrás: Fülöp Dániel Mátyás/24.hu

Sok híresség tiszteletét tette a producer búcsúztatóján.

Elbúcsúztatták csütörtökön 11 órakor Andy Vajna néhai filmproducert. A temetés ugyan nem volt sajtónyilvános, a 24.hu fotósa mégis sok képet lekapott, amikből kiderült, hogy kik jelentek meg az eseményen.

Ott volt Arnold Schwarzenegger akciófilmsztár, Vajna régi jó barátja, Schobert Norbi és Rubint Réka, Fenyő Iván, Árpa Attila, Cooky, Dobó Kata, Vajna exneje és mostani férje, Zsidró Tamás, Kern András, Kálomista Gábor filmproducer, Schell Judit, Kárász Róbert, Sebestyén Balázs és Leslie Mándoki.

A politika világából megjelent Orbán Viktor miniszterelnök, Schmidt Mária, Kásler Miklós, Fodor Gábor és a TV2-s Kökény-Szalai Vivien.

Vajna Tímea a következőket posztolta a temetés előtt Instagram-oldalára:

Ha meghal egy szerettünk, akinek a halálára nem számítottunk, akkor nem egyszerre veszítjük el. Elmúlik az illata a párnákról, nincs, aki vár otthon… Lassan-lassan gyűlik össze sok apró részletből a hiánya. Újra és újra azt hisszük, hogy ez az a nap – amikor egy hiányzó részlet úgy szíven üt, hogy azt gondoljuk, most éreztem át, hogy eltűnt, mindörökre -, de aztán jön egy új nap, újabb fájdalommal.

Schwarzeneggert tegnap megszólaltatta a Fókusz, akiknek elmondta, Vajna bevándorlóként érkezett az Egyesült Államokba, és ott megvalósította az amerikai álmot. Reméljük, ezt a bevándorlózást azért megtartotta magának a sok fideszes politikus között.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!