Sorok kígyóznak a sátraknál: ilyen sikerre senki sem számított

Hétfőn indult az ellenzék Magyarországon merőben új akciójának első fordulója, az előválasztás, melynek célja megtalálni Tarlós István legesélyesebb kihívóját. Az első körben Horváth Csaba és Karácsony Gergely mérkőzik meg.

Az induláshoz szükséges 2000 ajánlásnál mindketten jóval többet, szereztek, Horváth 6465, míg Karácsony 5400 aláírással zárt,  így semmi akadálya nem volt annak, hogy elinduljanak és megtudják, melyikőjük szimpatikusabb a Budapestieknek.

A hétfői napon induló szavazást jelképesen a két jelölt kezdte meg, és bár a hétfői nap langyosan indult, ám keddre megjött a kedve az ellenzéki szavazóknak, hogy véleményt nyilvánítsanak:

estére elérte a 10 eret a leadott szavazatok száma!

A  nap folyamán a város egyes részeiben felállított sátrakban lehetett szavazni, azonban  több helyen is kígyóztak a sorok a sátraknál, így kénytelenek voltak sorban állni az ellenzéki szavazók, hogy leadhassák voksukat.  Úgy tűnik, az előválasztás felrázta a budapesti ellenzéki szavazókat, és aktívan elkezdtek részt venni Tarlós uralmának megdöntésében!

Itt tudhat meg mindent az előválasztásról: Előválasztás 2019

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!