Gyakorlatilag az egész kormánypárti médiát lenyomták Gyurcsányék

Fotó: Béres Attila / Magyar Nemzet

A Demokratikus Koalíció honlapján közzétette, milyen helyreigazításokat kell közzétenniük a „Fidesz propagandagyárainak” az elmúlt hetek hazudozásait követő perek következményeként.

888, Lokál:

Valótlanul híreszteltük, hogy Dobrev Klára a cikkben nevesített Antoaneta Vassileva barátnője”.

Lokál:

Valótlanul híreszteltük, hogy Cvetan Vaszilev bolgár oligarcha és Gyurcsány Ferenc között baráti kapcsolat volt”, “megalapozatlanul utaltunk továbbá arra, hogy Gyurcsány Ferenc a Cvetan Vaszilevhez köthető banktól kölcsönt kapott volna, amit soha nem fizetett vissza, és a bank VIP-listáján szerepelne.

Origo, Ripost:

Valótlanul híreszteltük, hogy Dobrev Klára édesapja, Petar Dobrev bolgár kommunista titkosszolgálati fedőcégek vezetője volt.

Origo:

Cikkünkben Gyurcsány Ferenc jóhírnevét megsértettük, mert valótlanul állítottuk, hogy alkoholos állapotban tartott sajtótájékoztatót.

HírTV:

Valótlanul híreszteltük, hogy Gyurcsány Ferenctől kellett segítséget kérni, ha valaki meg akarta úszni a börtönt.

Többek között a fenti helyreigazításokat kell közzétennie a Fidesz propagandagyárainak az elmúlt hetek hazudozásai utáni perek következményeként. A Demokratikus Koalíció szerint mindent elmond az Orbán-rendszerről, hogy ilyen rágalomhadjáratot zúdít azokra, akik ellene küzdenek; egy ellenzéki pártelnökre és családjára. A bíróság minden esetben Gyurcsány Ferencnek és Dobrev Klárának adott igazat. Ismét kiderült, hogy a fideszes propagandisták gyakrabban hazudnak, mint ahogy levegőt vesznek.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!