Ijesztő felvételek, már az MTVA dolgozói sem bírják ami bent folyik!

Az elmúlt egy hónapban ez már a harmadik videó, ami kiszivárog az MTVA épületéből. A most előkerült felvételen az látható, ahogy Hadházy Ákos független parlamenti képviselőt ráncigálják, lökdösik és cipelik az MTVA biztonsági őrei december 17-én.

A képviselő erőszakos kidobásáról már több felvétel is napvilágra került, de azokból nem derült ki az, mi történt azon a zárt folyosón, ahova társai nem követhették. Az ott készült MTVA felvételei jutottak most el a hvg.hu-hoz.

A felvételen látható, hogy hat őr ragadja meg, rángatja és cipeli Hadházyt, és az is látható, hogy az őrök közül többen lőfegyvert is hordanak maguknál. Miközben a képviselőt végigviszik az épületen a biztonsági szolgálat emberei, többen segítenek nekik abban, hogy az ajtókat nyitják és csukják, két operatőr pedig igyekszik rögzíteni az eseményeket.

Az őrök végül a bejárati csarnokban található kanapé elé dobják le Hadházy Ákost, itt éri utol őket Szél Bernadett, végül mindkét képviselőt kilökik az épületből.

Hadházy a Facebookon reagált az esetre: “A gerincsérv komoly dolog, sajnálom, hogyha az engem cipelő őrök meghúzták a hátukat. Holnap délután tüntetünk este hattól az Ügyészség előtt, miután szerintük mi az elkövetők voltunk, és nem az áldozatok.”

A képviselő kiírásával arra utalt, hogy az ügyészség szerint az őt cipelő őrök közül öten, nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedtek, ami a képviselők bűnét súlyosbítja az ügyben.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!