Bayer újra bebukott: csak mocskolódni tud, számolni kevésbé

Fotó: Vajda József/Népszava

Egy múltheti bírósági döntés alapján, melyről mi is beszámoltunk, Bayer Zsoltot 300 ezer forint megfizetésére kötelezték és bocsánatot is kell kérnie Hadházy Ákostól személyiségi jog megsértése miatt – közölte a 444.hu.

Ezt követően a publicista blogján kijelentette, hogy “Hadházynak 5 forintosokban fogom kifizetni a 300 ezer forintot. Egy szép nagy zsákban fogom tanúk jelenlétében behajítani a kertjébe, szedegesse csak össze szorgalmasan, és vegyen zoknit a büdös lábára”.

Az Index azért kiszámolta Bayernak, hogy tervei megvalósításához jó nagy zsákot vegyen, mert ez 60 ezer ötforintost jelent, ami 252 kilogrammot nyomna. Így végül a szabad szájú véleménymondó átértékelte tervét és módosított elképzelésén.

Az Echo TV hétfői Sajtóklub című műsorában már azt mondta, hogy ezer forintonként fogja kiporciózni Hadházynak az ötforintosokat, 300 darab zacskóba. Bayer közben gyűjtést szervezett, hogy összejöjjön a 60 ezer ötforintos.

Bayer ötforintos akciójára egyébként Hadházy előre kijelentette, hogy nem fogja elfogadni az aprópénzt, mivel nem köteles ennyi érmét átvenni.
“Jogszabály szerint csak ötven darab pénzérmét köteles bárkitől elfogadnia, ha pedig Bayer Zsolt ezt nem veszi figyelembe, külön végrehajtást indít ellene, hogy normálisan törlessze a bánatpénzt.”

A publicista erre csak annyit mondott, hogy ügyvédei szerint, Hadházy köteles lesz elfogadni az ötforintosokban kifizetett büntetését, így ő mindenképp abban adja majd oda neki.

Arról pedig tegnap írtunk, hogy bár megírta a bocsánatkérő levelet a képviselőnek, de azt letétbe helyezi egy közjegyzőnél, és polgári engedetlenséget fog alkalmazni, vagyis nem kér nyilvánosan bocsánatot addig, amíg Hadházy nem kér bocsánatot Orbán Viktor miniszterelnöktől.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!