Olyat mondott Bencsik a támadott diáklányról, hogy az még a Facebooknak is sok volt, de mi megmutatjuk

A Demokrata főszerkesztője egyszerűen leribancozta Nagy Blankát.

Nagy port kavart Bayer Zsoltnak, a nemzet lovagkeresztes uszítójának a kecskeméti kormányellenes tüntetésen szónokoló diáklányról megfogalmazott véleménye, amikor EchoTV-s műsorában

igazi kretén, barom állatnak, szerencsétlen, nyomorult, ócska, rohadt kis prolinak

nevezte őt. Nem sokkal ezután a Ripost is megtalálta magának Nagy Blankát, ők túlkoros handabandázónak, mosdatlan szájú leányzónak titulálták. Nem hittük volna, hogy fokozható az alpári stílus kormánypárti berkekben, de most Bencsik András, a nemrégiben Orbánt géniusznak nevező “újságíró” olyat mondott, ami talán még a többieket is alulmúlta. Bencsik Facebook-oldalán azt írta:

“Aki úgy beszél, mint egy útszéli ribanc, az ne csodálkozzon azon, ha mások úgy beszélnek vele, mint egy útszéli ribanccal.”

A poszt olyannyira felháborító volt, hogy a Facebook közösségi alapelveire hivatkozva letörölte. A Demokrata erre válaszként egy (természetesen gyáva módon szerző nélküli) cikkben azt írta: dühítő, de nem meglepő, hogy a Facebook “cenzorai” úgy érezték, amit szabad egy szitkozódó diáklánynak, annak a töredékét sem szabad egy hetilap főszerkesztőjének.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!