Most már nem is akarják eljátszani, hogy nem a Fideszt szolgálják

Az LMP közleményt adott ki a melegek gyógyításáról szóló, felháborító M5 csatornán leadott műsorról, kiállva a melegek jogaiért. A műsorról írtunk mi is, de az amit az MTI reagált a közleményre, az mindenkinél kiverte a biztosítékot, ugyanis

megtagadták a közlemény kiadását.

Ha ők nem hozták le, akkor mi lehozzuk, íme a közlemény, amitől retteg a hatalom:

“Az LMP szerint a műsorban sértik a homoszexuális embertársaink méltóságát azok az állítások, amelyek személyiségtorzulásként, erőszakos viselkedésként, gyógyítható betegségként állítják be a homoszexualitást. Ezt a tényt tovább súlyosbítja, hogy a köztévé ettől eltérő véleménynek sem akkor, sem máskor nem adott teret. Ezért Ungár Péter a Médiahatósághoz fordul, mert álláspontja szerint a műsor megsértette a sajtószabadságról és a médiatartalmak alapvető szabályairól szóló törvény emberi méltóság védelméről szóló rendelkezéseit.”

Nem bizonyít ez mást, mint azt, hogy mér nem tudják a legkisebb kritikát sem elviselni, félnek minden olyan véleménytől, ami nem illik be az ő kis langymeleg, sötét-középkori világképükbe. Ha kell, ellenzéki képviselőket vernek, ha kell híreket hamisítanak, és ha kell elhallgatják őket.

Minél görcsösebb a ragaszkodás a hatalomhoz, annál gyorsabb és fájdalmasabb lesz a bukás. A történelem ezt már bebizonyította párszor.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!