Az “ócska kis prolik” most nem hagyják magukat: kezdhetnek csomagolni Orbánék

Mondhatják, túlzás azt állítani, hogy Orbánék hamarosan megbuknak, de én nem is ezt állítom. Azt állítom, hogy Orbánék már megbuktak. Erkölcsileg már nagyon régen, most pedig politikailag is. Közjogilag, majd az elkövetkező választásokon fognak.

A december óta tartó tüntetéshullám a politikai bukásukat jelenti. Nem azért, mert lehet számolgatni, hogy 10-20-30 vagy 40 ezer ember volt-e az utcákon, hanem azért mert ez a tömeg nagyon más, mint amivel eddig szembenézett. Nagyon más az ellenzéki képviselők magatartása is, ki hitte volna eddig, hogy a parlamentben egy ellenzéki képviselő oda mer állni Orbán elé, és belesípol az arcába teljes tüdejéből? Orbán kezdi elveszteni a varázsát, már nem a mindenki felett álló “félisten”, hanem egy igenis megközelíthető és gyarló figura. O1G. Köszönjük Simicska úr, lehet, ezért az egy mondatért fogjuk önnek megbocsájtani minden eddigi gaztettét.

Más a tömeg: nem fárad, kint van az utcákon újra és újra.
Más a tömeg: vidéken legalább annyian vannak összesen, mint a fővárosban.
Más a tömeg: egymásra találtak az “ócska kis prolik”, a tanár és az ápoló, a diák és a – kapaszkodjanak meg- a rendőr.
Más a tömeg: nem gyújtogatnak, nem rombolnak, de elszántak.
Más a tömeg: nem utálja a politikusokat, nem zavarja már az MSZP, Jobbik, DK zászló, menetel mellette, vele.
Más a tömeg: “ócska kis prolik”, akik nélkül Orbán és bandája éhen dögölne. Akik nem a könyvből ismerik a munkát.
Más a tömeg: fiatal, gondolkodó, tanulni és dolgozni vágyó emberek, akik nem akarják kényszerből elhagyni a hazájukat.

Veszélyesek. Nem vezeti meg őket a propaganda, beszélnek “külföldiül”, jártak máshol is a világban, láttak már jól működő országokat. Nyitottak.

Ez lesz Orbán halála. A molyirtó szagú avíttsága, amivel görcsösen kapaszkodik a Horty-rendszer jelképeibe, hagyományaiba, módszereibe. De a történelem kerekét nem lehet visszaforgatni.

Nagy Blanka, ez a 18 éves lány, akitől úgy rettegnek, hogy a legvéresebb csahos kutyáikat küldték rá, ma ezt tökéletesen megfogalmazta:

“Nem tőlem félnek, hanem a fiatalságtól. A fiataloktól félnek, mert ha más nem, ők pontosan tudják, mire képesek a fiatal emberek.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!