Hihetetlen, de olyat mondott Semjén, amivel mi is egyetértünk!

Semjén a házban Kép: MTI

Végre osztozunk egy véleményünkben. Kár, hogy nem úgy értjük, ahogy ő.

Évadnyitó rendezvényt tartott csütörtökön a KDNP. A fantompárt rendezvényén a többi között a történelmi egyházak térségi vezetői is részt vettek. A szarvasnyűvő miniszter nem szerénykedte túl a dolgokat, olyanokat mondott, hogy

a Fidesz-KDNP pártszövetsége nemcsak a magyar történelem, hanem az EU történetének is legsikeresebb konstrukciója.

Semjén példátlannak nevezte, hogy egy politikai erő több mint egy évtizeden keresztül abszolút többség fölött tudott parlamenti választásokat nyerni. Bizonyára elkerülte a figyelmét, hogy az említett “sikert” a választási rendszer átszabásával, az ellenzék mozgásterének szisztematikus szűkítésével, az erőforrások sosem látott torz és aránytalan elosztásával sikerült elérniük. Ez olyan, mintha úgy nyernénk maratont, hogy a többiekkel ellentétben nekünk csak tíz kilométert kell lefutnunk a negyven helyett.

Semjént ez látványosan nem zavarta, sikerüket nem ennek, hanem annak tudja be, hogy a német CDU-val ellentétben ők nem “papírmasé kereszténységet”, hanem valódi kereszténydemokráciát képviselnek. Úgy tűnik, ezek szerint az is elkerülte a figyelmét, hogy az elmúlt években az ország a legrosszabb helyezést éri el a korrupciós ranglistákon, egy szűk kör sosem látott vagyonokra tesz szert, közvetlen elvbarátai kastélyokkal és szállodákkal gyarapodnak, mindezt pedig a nyilas rémuralom óta nem látott gyűlöletkampányok segítségével teszik.

Ezeket leszámítva alapvetően egyetértünk Semjénnel:

tényleg példa nélküli, amit a Fidesz véghez vitt Magyarországon,

mi is kevés történelmi eseményt tudnánk ehhez hasonlítani. Ha mégis muszáj lenne, talán a tatárjárást vagy a mohácsi vészt hoznánk fel példaként.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!