Folytatja Bayer, neki már a bíróság sem mondhatja meg, mit csináljon!

Kép forrása: Echo TV - Bayer Show

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő még egy korábbi megnyilvánulása miatt perelte be Bayer Zsolt publicistát személyiségi jog megsértése miatt.

A bíróság végül másodfokon is a független képviselőnek adott igazat és Bayert mindazon túl, hogy meg kell térítenie a perköltséget még 300 ezer forintot is kell fizetnie Hadházynak, valamint bocsánatot kell kérnie levélben is, amit blogján kell publikálnia, ahol a pert elindító írása is megjelent. Erre a publicistának 15 nap áll a rendelkezésére, valamint a bocsánatkérő levélnek 30 napig elérhetőnek kell lennie a bíróság döntése szerint – közölte a 444.hu.

Bayer végül azt közölte, hogy ötforintosokban fogja kifizetni Hadházyt, de bocsánatot nem fog kérni tőle!

A független képviselő Bayer kijelentésére reagálva elmondta, ha Bayer Zsolt nem kér bocsánatot, ismét bíróságra kerülhet az ügy.

A Népszavának adott interjúban Hadházy kijelentette: “végrehajtót fogadok arra az esetre, ha Bayer Zsolt nem kér tőlem bocsánatot.”

Valamint hozzátette azt is, hogy Bayer feleslegesen gyűjti az ötforintosokat, mivel a “jogszabály szerint csak ötven darab pénzérmét köteles bárkitől elfogadnia, ha pedig Bayer Zsolt ezt nem veszi figyelembe, külön végrehajtást indít ellene, hogy normálisan törlessze a bánatpénzt.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!