Ez már Orbánnak is sok volt, beintett Mészároséknak

forrás: nol.hu

Úgy tűnik, van az a mennyiségű pénz, ami már akkor is kiveri a biztosítékot, ha Mészáros Lőrinc gyermekeihez vándorolna. Olyan történt ugyanis, amire nagy tétekben mert volna fogadni bárki is: a kormány nem hagyta jóvá a székesfehérvári kórház új épületének a fejlesztését,  pedig az egyik építő Mészáros gyerekeinek a cége lett volna.

A Modern Városok Program keretében épült volna új belgyógyászati tömb 300 férőhellyel, ám a 18 milliárdos költségvetést nem hagyta jóvá a kormány. Pedig a Mészáros gyerekek is igazi pénzügyi zsenik, áldás van a családon az biztos. Olyan nagyságú beruházásokat végeznek, amiknek az árát egy pár éve még kimondani sem tudták volna.

Például: Érden 4,2 milliárdért építenek sportközpontot, Budapesten 2,86 milliárdért lovardát,  Az Országos Széchényi Könyvtár archivális raktárépületét 550 millióért tervezik meg, de ők végzik a Majki Kamalduli Érsekségturisztikai célú fejlesztését is, 1,9 milliárdért és részben övék a nemrég átadott óbaroki csoda-kamionparkoló is.

Na, most két eset lehetséges. A Mészáros gyerekek nem Orbán strómanjai, mint vélhetően az apjuk, és túl sokat akartak markolni, vagy a székesfehérvári Fidesz nem muzsikál jól, és ezzel a megakadályozott projekttel büntetik a várost.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!