Végleg lebukott a Mi Hazánk, ezt már sosem mossák le

Igencsak ismerős plakáttal támadja a párt a Jobbikot közösségi oldalán.

Eddig is gyanítottuk, de most lényegében bizonyítást nyert: a Toroczkai-féle exjobbikosokból és más neonyilas szervezetekből összeverbuválódott Mi Hazánk valóban a Fidesz házi ellenzéke. A putyini Oroszországból ismert modell szerint miután az állampárt kiüresítette a demokratikus intézményeket, ellehetetlenítette valódi ellenzékét és meghekkelte a jogállamot, következő lépésként létrehozza őfelsége ellenzékét, vagyis azt az ellenzéket, amit teljes egészében ő ural. Ezáltal azt a látszatot keltheti,

hogy valójában nincs diktatúra, saját kamuellenzékével próbálja legitimálni, hogy a választások valódiak.

Nagyon úgy tűnik, hogy a Fidesz is hozzákezdett ehhez a folyamathoz. Már az előző ciklusban is többször felmerült, hogy beszivárgott parlamenti ellenzékének soraiba, a tavalyi választások után a legnagyobb ellenzéki erőnek számító Jobbik szétrobbantásával azonban úgy néz ki, már konkrét ellenzéki szervezetek létrehozásától sem riad vissza, ennek eredménye lehet a Mi Hazánk. Nehéz legalábbis más következtetésre jutni azok után, hogy Toroczkait és Volnert, a két exjobbikost gyanúsan sokat szerepelteti – egyedüli “ellenzékiként” – a propagandamédia, és főként azután, hogy a Mi Hazánk egy olyan grafikát hozott le két napja Facebook-oldalán,

ami egy az egyben megegyezik annak a lejárató grafikának a stílusával, amivel egy Fidesz-közeli szervezet nemrég Márki-Zay Pétert támadta.

Mi is beszámoltunk róla, hogy kiadták a kilövési engedélyt a hódmezővásárhelyi polgármesterre, miután olyan lejárató plakátokat helyeztek el a város utcáin, melyeken azzal támadták őt, hogy igazából Soros Györgynek dolgozik. A Mi Hazánkosok grafikája nem Márki-Zayt, hanem Gyöngyösi Mártont támadja, a plakáton párhuzamot vonnak közte és Heller Ágnes között, az utóbbi időben ugyanis mindketten a teljes ellenzéki együttműködés pártjára álltak.

Íme a két plakát:

Screenshot 20190104 143128 Facebook
Forrás: vasarhelyi24.com
Screenshot 20190116 120154 Facebook
Forrás: Átlátszó/Vastagbőr

Hogy miért lehet életbevágó a Fidesznek, hogy fenntartsa a centrális erőtér, vagyis a megosztott ellenzék stratégiáját, arról bővebben ebben a cikkünkben olvashatnak.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!