Saját csapdájába esett bele a sunyi Echo Tv-s riporter, megleckéztette Ujhelyi

MTI-fotó: Kovács Attila

Őrült visszavágót szerveztek a lakájmédiában annak okán, hogy kiderült, a Gundel étterem nevetséges áron adja a menüjét a várban a miniszterelnöknek és az ott dolgozóknak. Nem voltak restek a fiúk, sunyi módon meglesték az ellenzéki képviselőket, ahogy ebédért állnak sorba. Nos, hol is tették mindezt? Elvetemült módon -kapaszkodjanak meg- a menzán!!! Majd ezután, az egész propaganda gépezet ráállt a sztorira, és elkezdték terjeszteni a kreált “lebukást”.

Ujhelyi István szocialista EP képviselő ezt azonban nem hagyta annyiban, és saját fegyverét fordította a “riporter” ellen, ugyanis emlékezett rá, ki állt mögötte a sorban, és ki készíthette a felvételt. Na, ez a lebukás, nem az ebéd!

Úgy döntöttem: elég a pökhendiségből és saját fegyverét fordítom a kormánygépezet részeként működő Bohár Dániel és csapata ellen. Ugyanúgy készítettem felvételt róla, ahogyan ő szokta rólunk. ” – írja Facebook bejegyzésében.

Ha Önök is kíváncsiak a propagandamunkás magyarázkodására, akkor itt tekinthetik meg a videót. Ahogy Ujhelyi írja: “Tanulságos. Ennyit az újságírói szakmát megbecstelenítő, közpénzből eltartott pártpropagandisták működéséről”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!