Megint kamuzott Orbán, de most az erre legilletékesebb tette helyre!

Fotó: Pelsőczy Csaba / Miniszterelnökség

Kedden tartott beszédet Dimitrisz Avramopulosz, az Európai Bizottság migrációs politikáért és uniós belügyekért, valamint az uniós polgárságért felelős tagja amiben kijelentette, hogy

az Európai Unióban jelenleg nincs migrációs vagy menekültválság annak ellenére,

hogy több tagállam is az ellenkezőjét állítja. Az illegális határátlépések száma jelentősen csökkent a korábbi évekhez képest, azonban a politikai ellenállás folyamatosan erősödik ezekben az országokban – közölte a 444.hu.

Az uniós biztos arról is beszélt, hogy csak közös összefogással lehet rendet tartani. Hozzátette, hogy minden erőfeszítés ellenére lesznek olyanok, akik megpróbálják illegális módon átlépni Európa határait. Azonban szerinte ez nem azt jelenti, hogy az Európai Unió nem tudja kezelni a migrációt. Akkor válik kezelhetetlenné a helyzet, ha az egyes tagországoknak egyedül kell fellépniük ellene.

“Az Európai Unió a humanitárius értékek, a szolidaritás térsége. Ha ezeket az értékeket nem tartják tiszteletben, nem beszélhetünk Európáról”

Avramopulosz közölte azt is, hogy az unió a migrációval kapcsolatban nem követhet olyan politikát, ami szervezetlen megoldásokon alapul. Szerinte olyan fenntartható és kiszámítható szolidaritási mechanizmusokra van szükség, aminek a segítségével az unió erkölcsi és emberi értékeit megőrizheti.

Az Európai Bizottság migrációs politikáért és uniós belügyekért felelős tagja kihangsúlyozta, hogy eljött az a pillanat, amikor a kormányoknak vállalniuk kell a felelősségüket azért, amiért még nem született meg a fenntartható megoldás ebben a kérdésben és nem az Európai Bizottságot kell hibáztatni mindenért.

Tehát míg Európa nagy részében tisztán látják, hogy jelentősen csökkent a migráció, addig például Magyarország kormánya egy kampánytanácsadó cég által kreált ellenségképpel riogatja az embereket.

Orbánék politikája arra épül, hogy migránsok millióit indította útnak Soros György, akiket Magyarországra és Európa más országaiba szeretne betelepíteni.
Bár érthetetlen, hogy ezek az útnak indított milliós nagyságú tömegek az évek során miért nem érkeztek még meg a határhoz!? Ennek ellenére Orbánék kitartanak ehhez a hazugságon alapuló politikához!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!