Újra ömlött a szájából a fos – neki üzentek a Keresztény Értelmiségiek?

Bayer tegnap nemcsak a rá jellemző formát hozta, hanem egy új jellemvonását is megismertük, olyan bátor volt, hogy egy gimnazista diáklánynak ment neki, jól ismert stílusában.

„Ő a mi kis Blankánk, a jövő politikusasszonya, ugye, aki ha gimnazista, akkor maximum 18 éves lehet, és már egy igazi, kretén, barom állat. És még csak 18 éves!”

– mondta ez Bayer a keresztény erkölcs és kultúra legmagasabb pódiumáról, az Echo Tv stúdiójából. Nagy Blanka azzal verte ki a biztosítékot korunk “újságíró” géniuszánál, hogy a kecskeméti tüntetésen egy dühös, káromkodásokat is tartalmazó beszédet mondott.

Bayer, ezt nehezen viselte, hiszen ő nem szokott vélemény nyilvánításai közben sem káromkodni, sem csúnya szavakat használni, mint tudjuk. Vagy tévedtünk volna? Hirtelen beleolvastunk a blogjába, és valószínűsíthetjük, hogy a “sikertelen, tehetségtelen, gyerektelen, ócska szarjankó”, “hájfejű, becstelen geci “, “takarodjatok a picsába”, “kicsike, csúnyácska pöcs”, “fasz”, “mi a kurva anyád közöd van, te geci fluffer”, “a kurva anyátokat” kifejezéseket ő azért használhatja, mert már elmúlt 18, vagy mert az 5-ös számú párttagkönyv tulajdonosa. Vagy csak egyszerűen rajta kívül mindenki hülye a világon. Elnézést kérek Orbán Viktortól.

Bayer figyelmébe is ajánlanám a Keresztény Értelmiségiek szintén Echo TV-ben elhangzott mondatait: “gyalázkodó és becsmérlő stílus ellen mindenkinek fel kell venni harcot és küzdeni kell ellene”, aki pedig “lemegy egy szint alá, akkor ne csodálkozzon, ha őt is ezen a szinten kezelik.”

Akkor most ez alapján mondhatom én is, hogy

Zsótika, húzzál már anyádba?

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!