“Nézzen inkább tükörbe!” – durván visszaszóltak Bayernek, ezt most nem ússza meg

Nagy Blanka nem hagyta szó nélkül a lovagkeresztes uszító gyalázkodását.

Alighogy beszámoltunk arról, hogy milyen vállalhatatlan szavakkal illette Bayer Zsolt Nagy Blankát, a rabszolgatörvény-ellenes tüntetésen a kormányról és a Nemzet Tolláról, Áder Jánosról velős véleményt megfogalmazó diáklányt, a hvg.hu-nak már sikerült is megszólaltatnia az érintettet a témában. Emlékezetes, Bayer Echo TV-s műsorában azt mondta Nagyról, hogy

“igazi, kretén, barom állat, szerencsétlen, nyomorult, ócska, rohadt, kis proli”.

A kiskunfélegyházi diáklány erre elmondta: ha ő annyi idős lenne, mint Bayer, belegondolna, hogy ilyen szavakkal beszéljen-e egy 18 évesről. A hvg.hu azt is megkérdezte tőle, hogy bánja-e utólag a stílust, amivel megszólalt a tüntetésen, mire Nagy azt felelte, hogy nem volt betervezve a csúnya beszéd, de elragadta a hév, amúgy nem érti, miért olyan nagy dolog két csúnya szó a 21. században.

Bayernek konkrétan azt üzente, hogy

“nézzen tükörbe, és hallgassa végig a megszólalásait, amiben káromkodik, és úgy próbáljon ítélkezni meg felette, hogy ő is ezt csinálja.”

Bár az iskolája elhatárolódott Nagy “retorikai stílusától”, a diáklány megjegyezte, hogy ezt leszámítva dicséretet kap az emberek többségétől, sőt még az is előfordul, hogy megállítják az emberek az utcán, és gratulálnak neki. Elmondta, értetlenül áll ez előtt, szerinte nincs semmi különös abban, amit tett, nem érzi magát különbnek a többi dühös tüntetőnél.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!