A Fideszben gyorsan jön a bosszú: így bánnak el azzal aki nem áll be a sorba

Orbán Viktor miniszterelnök és Puskás Tivadar, Szombathely jelenlegi polgármestere.Fotó: MTI/Kászoni László

Szombathelyen nagyon elszámította magát a Fidesz: a jobboldali városvezetés ellenére megszavazta a közgyűlés a rabszolgatörvény elutasítását. Történt mindez úgy, hogy a Fidesz cserbenhagyta polgármesterét, nem ment el a testületi ülésre, így az egyedül maradt az ellenzékkel szemben, akiknek így többségük volt az ülésen.

Ott csúszott hiba a tervbe, hogy a ProSavaria színeiben bekerült alpolgármester, Molnár Miklós a napirendet megszavazta, így a közgyűlést le kellett bonyolítani. Bár a javaslatot nem szavazta meg, de a fideszes képviselők távolmaradásának köszönhetően így is többsége volt az ellenzéknek, így megszületett a döntés.

Puskás Tivadar polgármester nem várt sokat, és bosszúból azonnal visszavonta alpolgármestere hatásköreit, és azokat szétosztotta a két fideszes alpolgármester között. Hozzátenném azért, hogy a tisztességes, demokrata hozzáállást az ügyben Molnár Miklós tanúsította.

Ugyanis, egy demokráciában egyet lehet érteni dolgokkal, vagy el lehet őket utasítani, de egy dolgot nem lehet megtenni: nem vitatkozni a javaslatokról, hanem lesöpörni azokat.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!