Újabb döbbenetes videó szivárgott ki: hihetetlen ahogy a “közmédia” működik

Forrás: MTI - Szecsődy Balázs

Az tudjuk, hogy az MTVA már régen “elvesztette közszolgálati jellegét”. Eddig csak azt láttuk, hogy az ott megjelenő emberek, legyenek azok politikusok vagy szakértőnek nevezett fideszes szócsövek, ezerrel tolják a kormány propagandáját, a riporterek pedig szolgaian teljesítik a mikrofonállvány szerepét.

Most viszont olyan videó szivárgott ki az MTVA-ból (rövid időn belül már a második) amelyik megmutatja az egész rothadó rendszer működését. Ebből a videóból kiderül, hogy a riporterek mondják meg a riportalanynak, hogy mit kell mondani, mi a központi elvárás!

“- Egy szót, ami fontos, és kértek, hogy mondjuk el, hogy az őrök védték, tehát, hogy védték, jó?
– Jó.
– Jó. Erre akkor egy mondat erejéig térjünk ki.”

Hangzik el az alábbi videóban, melyet a 444.hu hozott nyilvánosságra. Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogászt, a Századvég Alapítvány jogi szakértőjét a kormány egyik legtöbbet mutogatott “szakértőjét igazítja el a riporter(1:53-nál), mi is az, aminek pontosan el kell hangoznia a székházban Varjú Lászlóval történtek kapcsán. Az alábbi vágatlan felvételen látszódik, hogy Lomniczi a szokásos paneleket ismételgeti, majd a riporter szól neki, mit is kellene mondani, ő pedig ugyanolyan fapofával szépen fel is mondja a leckét a kamerába.

Mondanunk sem kell, hogy a híradóba ez az egy, megrendelt mondata ment le. Így működik ma a “független” hírszolgáltatás, így kell Orbánnak nap mint nap “ellenszélben” dolgoznia!!!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!