Hátborzongató információk láttak napvilágot: KGB-s módszerekkel akarták kivégezni Simicskát?

A direkt36.hu próbálta meg feltérképezni a Simicska-Orbán háború részleteit. Bár az egykori oligarcha nem volt hajlandó nyilatkozni, mégis több mint harminc, nevének elhallgatását kérő, az érintettekhez közel álló személy beszámolóiból tevődik össze a 3-4 év története.

Ennek egy része már eddig is tudott volt, többek között az is, hogy Simicska elképzelhetőnek tartotta azt is, hogy fizikailag fogják eltenni a színről. A most megjelent cikk legdurvább részlete az, amiben arról számolnak be, hogy

Simicska  olyan figyelmeztetést kapott, amely szerint fennáll a veszélye, hogy valamilyen káros sugárzást kibocsátó anyaggal próbálják őt kiiktatni.

A cikk szerint először ugyan ő is nevetett a figyelmeztetésen, de az olyan helyről érkezett, hogy úgy érezte, komolyan kell vennie. Így két sugárzásmérőt is beszerzett, és az egyiket mindig magánál tartotta, a másikat pedig veszprémi lakásában helyezte el.

A fenyegetés és a veszély kísértetiesen hasonlít azokra az esetre, amikor az orosz titkosszolgálat 11 évvel ezelőtt Londonban likvidálta egykori tisztjét, Alekszandr Litvinyenkot. Halálát a teájába csempészett polónium okozta, amiből akkora mennyiséget kapott, hogy a halottkémi vizsgálatot is csak védőöltözetben tudták elvégezni.

Valószínűleg, ettől félhetett Simicska is, ismerve Orbán Putyinhoz fűződő egyre szorosabb kapcsolatát. Bizonyítéka senkinek sincs semmire ezeken a beszámolókon és Simicska rettegésén kívül, mi sem tudjuk megerősíteni, hogy félelmeinek volt-e alapja. Egy biztos, ha kell valaki, aki ismeri Orbánt és a mentalitását, akkor az egykori kollégiumi szobatársnál jobbat nem találnánk.

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!