“Kitörölheted a s@gged a törvényeddel!” – egy munkás írt Orbánnak durva levelet

Forrás: MTI

A következő levelet papír alapon kaptuk, csak a vulgáris szavakat próbáltuk finomítani benne. Figyelem! Szigorúan 18+ tartalom következik, bár vitatkozni nem tudunk vele!

“Ide figyelj te várban pöffeszkedő senkiházi!

Mit beszélsz te, hogy mennyit dolgoztál életedben? Semennyit! Sosem kaptál te hó végén fizetést, csak ösztöndíjat a Sorostól, meg a parlamenti ücsörgésért érkezett a számládra a lóvé!

Hogy nem szakadt a fejedre a plafon, mikor ilyeneket mondtál! Tudod te, mit jelent a három műszak meg a folyamatos munkarend? Nem hiszem, mert akkor nem hoznátok olyan hülye törvényeket amikkel csak a melóst rugdossátok meg! Nem volt neked főnököd sose, maximum az apád, akitől a pofonokat kaptad!

Nem azt kérdezi tőled a főnököd kedveskedve, hogy be szeretnél-e jönni túlórázni szombaton, hanem azt mondja, hogy hétfőn már be se gyere, ha nem vagy itt szombat reggel! Fogalmad sincs a világról, fogalmad sincs róla, hogy mindenféle túlóra elszámolás meg kifizetés nélkül kell maradni addig, amíg be nincs fejezve a munka!

Igen, nem mindenki nagy multinál dolgozik, ahol német rend szerint van megszervezve minden, sokan a magyar “vállalkozók” alatt nyögnek, mert itthon mindenki gyorsan akar meggazdagodni, meg mások hátán taposva feljutni! Ezt látták tőled is, így is mondjuk már, mikor köcsögösködik valaki, hogy “ne legyél már fideszes”!

Itt nálunk, kitörölheted a s@ggedet a törvényeddel! Nem csak ezzel, mindegyikkel. A fiam már régen Németországban gipszkartonozik, a lányom meg az osztrák sípályán van most is az étteremben, én meg itthon b@szom a rezet a hidegben, mert nekem még az orosz volt a kötelező nyelv, de azt se tanultuk meg rendesen.

Amit te a munkáról tudsz, annyit Cicciolina is tud a keresztény erkölcsökről, a lónak a f@szát, azt ismeritek ti, nem a melót!

Ezért a dumáért amiket te eleresztesz, itt Borsodban pofont kapsz, nem tapsot, itt el nem adod, hogy “jogászkén” meg “politikusként” te mennyit dolgoztál, fogd meg öcsém a flexet, aztán vagdossad egész nap ebben a hidegben a zártszelvényeket, hogy kész legyen a szerkezet!

Mit beszélsz te havi még éves elszámolásról? A nap végén megkapjuk a pénzt zsebbe, aztán szól a főnök kell-e jönni holnap vagy nem, kollektív szerződést meg életemben nem láttam, csak alkalmi munkavállalói könyvet, de gondolom te meg azt nem láttad, meg téged nem zavartak be a konténerbe, mikor jött a munkaügyi ellenőr, hogy maradjunk bent és kussba legyünk!

Ennyit tudsz te az életről, akár mekkora is a pofád, viríthatsz bármilyen öltönyben, itt te egy senki vagy.

UI.: A nevemet nem mondom meg, mert tudom utánam néznétek.”

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!