Bekattant Orbán – megpróbálja végleg kinyírni az ellenzéket

Aki meghallgatta Orbán kormányinfóját a csütörtöki napon, az már nem csodálkozik semmin, egy bolondtól nem várható semmi jó. Pláne, ha hataloméhség és aljasság is járul hozzá.

A tüntetés hullám közepette, ahogy kezd egymásra találni az ellenzék, és kezdenek Orbánra nézve egyre veszélyesebbek lenni, sunyin elkezdte őket kinyírni. Ugyanis, a Momentum és a Párbeszéd bár nem kapott semmilyen értesítést, úgy látszik, felfüggesztették a két párt állami támogatását, a  Magyar Államkincstár legalábbis nem utalta a számukra törvényesen járó összeget. Lapzártánkig nem válaszolt a MÁK a Népszava kérdésére, hogy tervezik-e átutalni a két párt támogatását, és ha nem, akkor milyen indokkal vonják meg az összeget.

Tovább nyírják a Jobbikot is, az Állami Számvevőszék (ÁSZ) újra jelentős összegre, több mint 100 millió forintra készül büntetni a Jobbikot. Végleges döntés még nincs, egyelőre csak a jelentéstervezet létezik, amelyhez a megadott határidőn belül a párt észrevételeket fűzhet.

Az igazi okokat azonban mindenki ismeri: a Momentum látványosan részt vett a tüntetéseken, a Párbeszédet vezető Karácsony Gergely bejelentkezett főpolgármester jelöltnek, a Jobbik pedig kezd konszolidálódni és közeledni a többi ellenzéki párthoz.

Mindez, annak a függvényében még érdekesebb, hogy a kamupártok ellopott 2,15 milliárdjára után nem nyomoz az ÁSZ, mert hozzájuk nem érkezett bejelentés. Akkor már csak egy kérdésünk maradt, ez nem törvényi kötelességük lett volna?

Mert ez így egyértelmű: a Fidesz az államapparátus segítségével, anyagilag lehetetleníti el törvénytelenül az ellenzéket, miközben a választási csalókat futni hagyja.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!