Összeállítottuk a NER legnagyobb seggnyalóit: III. rész: a celebek

Sorozatunk befejező részében azokat nézzük meg közelebbről, akik a NER felkent celebjeiként a rendszer legnagyobb civil haszonélvezői.

Az elmúlt két napban kétszer is megpróbáltuk meghatározni, hogy kik ma a NER legnagyobb seggnyalói. Az I. részben a politikusok közül válogattunk, a II.-ban a revolversajtó lakájait vizsgáltuk meg. Az utolsó részben azokat vesszük sorra, akik hivatásos szinten ugyan nem támogatói a rendszernek, de civil életük egy részét azért a seggnyalásnak szentelik.

Lássuk a listát!

10. Nagy Alekosz

Relatíve új seggnyalónak számít, viszont annál nagyobbat szól, amikor megkísérli. Az egykori VV-nyertes csak az elmúlt egy hónapban bejelentkezett a TV2 programigazgatójának, hazazavarta a Kossuth térről a tüntetőket, legutóbb pedig azzal fenyegetőzött, hogy “etikus hackerként” blokkolni fogja a 19-ére meghirdetett szakszervezeti erődemonstráció alatt az emberek mobilinternet-forgalmát. Hogy miként tervezi ezt megtenni, azt egyelőre a fantáziánkra bízta.

9. Fásy Ádám

Egykor mindent megtett az MSZP győzelméért, 2010-ben még miniszterelnöki ambíciókat is dédelgetett, az utóbbi években azonban mégis lehorgonyzott a Fidesznél. Fásy nem csak a mulatós műsorok vezetésében jeleskedik, azt is nagyon jól tudja, kihez kell dörgölőzni. Egy ízben pl. azt nyilatkozta: “egészséges diktatúra kell ahhoz, hogy kimásszunk a gazdasági válságból, ezért támogatom Orbán Viktort”. Mentségére legyen mondva: ő legalább bevallja, hogy egy diktatúrát népszerűsít.

8. Kovács “Kokó” István

Az egykori világbajnok bokszoló először 2002-ben állt egy tribünre Orbánékkal, a szerelemnek azóta sem állhatta az útját semmi. Illetve majdnem semmi, 2015-ben ugyanis csak egy hajszál választotta el Kokót attól, hogy elhatárolódjon a népszerűségét vesztő Fidesztől, de aztán jött a menekültválság, Orbán visszaszerezte renoméját, így Kokó is maradt a NER-oldalon. A nemfideszes fideszes bokszolóról legutóbb az MTVA-s fiaskó során hallottunk, akkor a követelések beolvasásáért küzdő ellenzékieknek csak annyit tudott mondani, ő ugyan a propagandatévében dolgozik, de mossa kezeit, nem dönthet semmiről.

7. Csiszár Jenő

A kezdetekkor az erősen baloldali Heti Hetest vezető Csiszár viszonylag korán ott hagyta az RTL Klubot, néhány évig még ellenzékiskedett, 2010 után azonban őt is a Fidesz felé sodorta a szél, több köztévés műsorhoz is az arcát adta. Megérte oldalt váltania, mára ő a NER milánói főkonzula, mely pozíciójából adódóan havonta busás milliók ütik a markát.

6. Pataky Attila

Az EDDA frontemberét a jelek szerint nem az űrlények, hanem a Fidesz rabolhatta el, nehéz legalábbis mással magyarázni, hogy miért uszítaná még a zenekar koncertjén is a baloldal ellen az embereket. Márpedig Pataky a választások előtt ezt tette, szerinte ugyanis csak úgy lehet megúszni, hogy a “liberális hordák” és a bevándorlók ellopják a hitünket, a hazánkat és az asszonyainkat, ha a Fideszre szavazunk.

5. Bagi Iván és Nacsa Olivér

A Fidesznek az utóbbi években olyan jól megy a szekér, hogy már házi humoristái is vannak, már ha egyáltalán lehet annak nevezni a Bagi-Nacsa párost. Nacsáék azzal kerültek be legutóbb a hírekbe, hogy egy fideszes kampánybeszédnek is beillő “paródiát” toltak le a köztévében, a kormánypárti Ripost hasábjain pedig a rabszolgatörvény ellen tüntetőket gyalázták. Nem járhatnak messze az igazságtól azok, akik azt mondják, ezek addig utánozták Orbánt, míg a végén úgy maradtak.

4. Hajdú Péter

Az ország legszolgalelkűbb médiavállalkozója világbajnok abban, hogy legyen jóban az országot aktuálisan vezető kurzussal, Medgyessy Péterrel kötött barátsága pl. legendás. Az utóbbi években persze már jobboldali szelek fújnak, most épp azokat próbálja nyelvével meglovagolni. Ez sokszor be is jön neki, bár az utóbbi időben minden igyekezete ellenére sokat vesztett pozíciójából. Vigasztalja őt ez a hőskori felvétel:

3. Kovács Ákos

A Fidesz bérzenésze minden alkalmat megragad, hogy bizonyítsa párthűségét, legutóbb épp Mészáros Lőrinc tévéjében panaszkodott a liberális véleményterrorról. Ákost még az sem zökkentette ki, hogy azon a napon adta a pártállami hazugsággyárat mosdató interjúját, melyen jobb helyeken az ’56-os forradalomra szokás emlékezni. Ennél már talán csak az a megszólalása emlékezetesebb, melyben megpróbálta elmagyarázni, hogy tulajdonképpen mi is lenne egy nő “dolga”.

2. Mr és Mrs Andy Vajna

Kevés szerelmespár akad a NER-ben, aki Vajnáéknál emblematikusabb lenne, talán csak Orbán Ráhel és Tiborcz István szállhatna velük egy ringbe. Vajna az egyik leghírhedtebb magyar oligarcha, Timike pedig a tökéletes NER-maffiózófeleség. Ha botrányosabbnál botrányosabb urizálással kell provokálni a létminimum alatt élő magyarokat, Vajnáné Instagram-fiókjánál kevés alkalmasabb helyszínt találhatunk. Na jó, talán a fánkozója még annál is rosszabb.

1. Mészáros Lőrinc

Tudjuk, tudjuk, nem túl ízléses harmadjára is elsütni ugyanazt a poént, de egyszerűen nem tudunk elképzelni olyan NER-listát, melyen ne a felcsúti expolgármester végezne az élen. Különben is kik vagyunk mi, hogy elvegyük a győzelmet attól az embertől, aki naponta közbeszerzések tucatjain tarol? A pali egy született nyertes.

És akkor most jöjjön egy-két méltatlanul mellőzött celeb:

Nagy Feró – a nemzet csótánya lázadó rendszerellenes rockerből lett a NER legújabb talpnyalója. Legutóbb épp a nemzeti konzultációt igyekezett népszerűsíteni Rétvári Bencével.

Sarka Kata – a Hajdú Péterről a NER-be ugródeszkázó celebnek elég volt összeismerkednie Rogán Cecíliával, hogy megfogja az Isten lábát.

Rogán Cecília – apropó Cecike, meg nem mernénk sérteni azzal a propagandaminiszter hitvesét, hogy lehagyjuk erről a listáról.

Schobert Norbert – a fitneszgurunak rég ismertek a fideszes felvilággal való baráti kapcsolatai, kár, hogy fogyni nem segít nekik, pedig lenne miből.

Szandi – A valaha szebb napokat látott énekesnő tavaly a választások előtt sikeresen lejáratta magát, amikor nyíltan kampányolni kezdett a maffiakormány mellett.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!