Oda lett a pénze a szlovák gyilkosnőnek? Nem hinné el, hol dolgozik

A hírek szerint felszolgálóként vállalt munkát Eva Rezesová.

Bizonyára emlékszik az olvasó Eva Rezesová szlovák milliomosnőre, aki 2012-ben az M3-as autópályán részegen BMW-jével nagy sebességgel belerohant egy előtte haladó Fiat Puntóba, amely teljesen kiégett, utasai – egy család tagjai – mind a négyen meghaltak. Rezesovát kilenc évre ítélték, de jó magaviselete miatt büntetése kétharmadának letöltése után szabadlábra helyezték.

A szlovák nő családtagjai állítólag sokáig tanakodtak, hogy tudnák Evát visszailleszteni a társadalomba, végül az az ötletük támadt, hogy

a nő vállaljon munkát bátya feleségének szusiéttermében felszolgálóként.

Jelenleg Rezesová dolga tehát, hogy felszolgálja az ételeket és az italokat, amit állítólag nagyon élvez, mert elmondása szerint kedvesen bánnak vele a vendégek. Kérdés persze, hogy az állásnak vajon tényleg csak ehhez van-e köze, vagy netán ahhoz, hogy a súlyos börtönévek alatt felélte korábbi vagyonát, ez ugyanis nem lenne példa nélküli.

Azt mindenesetre értékeljük, hogy a hírek szerint ugyan Rezesová Szlovákiában akár már most is újra vezethetne (Magyarországon egy darabig még nem), nem újította meg jogosítványát, elvileg egyelőre nem is akarja.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!