Nem várt helyről kaptak segítséget – lógó nyelvvel rohant Szijjártó helikopteres haverja

Nem várt helyről segítették ki a Fideszes propagandagépezetet, mert az már látszódik, hogy a Carmelita-menüs Gundeles sztori végképp rajtuk égett. Éppen ezért megjelent a nagy megmentő, az SZDSZ-t sírba eresztő helikopteres Kóka János, és kiírta a Gundel Facebook oldalára:

„Ami Gundel körül megy, az ugyanolyan rosszízű, populista demagógia, mint ami ellen általában azok emelnek szót, akik most elárasztják az éttermet negatív kommentekkel. A helyzet az, hogy a Gundel évtizedek óta különböző kormányok, közintézmények beszállítója. Ezúttal (is) nyilvános közbeszerzésen nyerte el a megbízást. Ahhoz, hogy nyertes lehessen, oda kellett áraznia, ahol például a parlementi étkezdében, vagy a Fehár Ház (Képviselői Irodaház) menzáján lehet ebédelni. Ezeken a helyeken ma 7-800 forintért lehet ebéd menüt kapni. Ebben nincs semmi újdonság, korábban is így volt.”

koka szijjarto
Kóka János a Cellum elnök-vezérigazgatója és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (középen b-j) a Szingapúri Magyar Kereskedőház üzletember találkozóján Szingapúrban 2015. május 27-én.
Fotó: Külgazdasági És Külügyminisztérium

Kóka János manapság Szijjártótól kapott diplomataútlevéllel szaladgál és üzletel a világban. Úgy látszik, őt nem hatotta meg, hogy éppen lezüllesztik az országot.

Köszönjük János, inkább helikopterezz tovább újdonsült barátaiddal -Rogánnak is vannak ilyen irányú késztetései-, mi pedig köszönjük, most már megértettük miért is tűnt el az SZDSZ a süllyesztőben!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!