Most kezdhetünk csak igazán rettegni: ezt tenné a tüntetőkkel Alekosz

Újabb Facebook-poszttal támad az érdi valóságshow-hős.

Egyre látványosabb politikai babérokra tör Nagy Alekosz, az RTL Klub Való Világ című műsorának egykori nyertese. Emlékezetes, az utóbbi időben kétszer is kiállt a kormány mellett. Egy ízben például felajánlotta, hogy szívesen lenne a TV2 új programigazgatója, a decemberi rabszolgatörvény-ellenes tüntetések során pedig azt javasolta a tüntetőknek, inkább menjenek haza, mert a tévében hamarosan kezdődik A bolygó neve: halál.

Most újabb Facebook-poszttal jelentkezett, ezúttal is a tüntetőket találta be magának az egykori villalakó. Alekosz úgy fogalmazott: az ő miniszterelnökének ne adjon “senkise” ultimátumokat, különösen ne “dolgozni nem akaró, semmirekellő lusta emberek”. Magát egyúttal etikus hekkernek aposztrofálta, aki feljogosítva érzi magát, hogy beavatkozzon a dolgok menetébe.

Miután Alekosz szerint az utcán már csak primitivizmus, vulgarizmus és huliganizmus van, ezért a 19-ére meghirdetett országos erődemonstráció alatt úgy tervezi, hogy

blokkolni fog minden olyan mobileszközről kimenő internetes jelet,

ami az ország “logisztikai es infrastruktúrális megbénításához asszisztál”. A VV-sztár különösen a Kossuth téren fogható jeleket tervezi blokkolni, de országszerte fennakadásokat ígért a civil közösségi internetforgalmakban is. Hogy miképp tervezi ezt megtenni, azt sajnos nem pontosította.

“Kétes hírű televíziók és bukott, még el nem adott hírportálok nem fognak itt pankrációt közvetíteni, hogy növeljék nézettségüket”

– ígérte Alekosz, főhadiszállásnak nevezve érdi otthonát.

A Facebook-posztot alább megtekinthetik:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!