Ehhez nem kell tolmács: egy elvtársat sem hagynak az út szélén

Régi jó ismerős arc került vissza a pixisbe.

2014 őszén, a kitiltási botrány során egy ország ismerte meg Simicska Lajos megbízható káderének, egyben a NAV akkori vezetőjének a nevét, miután kiderült: Vida Ildikó is rajta volt azon a listán, amely azok nevét tartalmazta, akiktől az Egyesült Államok megtagadta a belépést különböző korrupciós bűncselekmények miatt.

A Simicskával való gecizős összeveszés után aztán – mivel elsősorban az egykori pártököl szövetségese volt – Vida kikerült Orbán pixiséből. Még tavaly nyáron is, Simicska kapitulációja után, amikor kiderült, hogy “a Lajos” egykori cégei Nyerges Zsolton keresztül Mészáros Lőrinchez tartanak, árulónak kezelte a korábbi NAV-elnököt a NER. Ez most megváltozni látszik: a Mészáros ügyvédjeként is dolgozó Vörös Zsolthoz került egykori Simicska-cégek élére Vörös nem mást,

mint Vidát nevezte ki,

a 444 szerint ő irányíthatja ezentúl a Pro-Ráta, a Pro-Aurum és a Megapolis Media részvénytársaságokat, valamint a B-Reklám Kft.-t. Ezekhez az anyavállalatokhoz tartozik a híres-neves Közgép és a főváros közterein szinte évtizedek óta monopolhelyzetben lévő hirdetőcég, a Mahir Cityposter is.

Szimbolikusnak tűnik, hogy bár magyarok millióit – köztük az ápolási díjért küzdőket, a rászoruló gyerekeket és a hajléktalanokat, a mindenkori munkavállalóról nem is beszélve – hajtja el az út széléről a Fidesz, a régi jó kádereket valahogy mindig képes újra a keblére ölelni. Hogy valami örömünk is legyen az ürömben, vigasztalásként azért idézzük fel Vida Ildikó legszebb pillanatát:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!