Most már félnek, de már késő

Kósa Lajos

A szombaton épp Kósa Lajos hűbér birtokán városában bizonyították be, hogy bár próbálnak erősnek és nyugodtnak látszani a Fideszben, ez egyre kevésbé sikerül nekik.

Minden jel arra mutat, hogy a 2019-es év az O1G szimbólum és annak tartalma jegyében fog eltelni, ez lesz az a jelkép, ami alá a sokszínű választói tömeg fel tud sorakozni Orbán ellen. Érzik ezt a Fideszben is, ezért próbálják meg minden szinten megnehezíteni a terjedését és a tüntetések megszervezését. A módszereik olyanok mint ők maguk, kicsinyesek és stílustalanok.

Ilyen volt az az akciójuk  is, amikor is leállították a debreceni egyetem előtti teret mutató webkamera sugárzását. Ugyanis, itt a tér közepére a friss hóba beletapostak egy nagy O1G feliratot, akkor, amikor Budapesten kormányellenes tüntetés volt. Kellemetlen? Igen, hiszen az Időkép weboldalán az egész ország láthatta. Azt nem tudni, hogy hol volt az az ügybuzgó fidesz-mócsing, aki leállította a felvételt, vajon az Időképnél dolgozik-e, vagy az egyetemen, és azt sem tudni “parancsra” tette-e, vagy saját meggyőződéséből.

Nem volt kevésbé kicsinyes azonban a pécsi, vagy az érdi eset, amikor a városvezetés lekapcsoltatta a közvilágítást a helyi tüntetések idejére, ezzel nehezítve a résztvevők dolgát. Ezek bizony az idegesség jelei, azt mutatják, hogy a Fideszben még mindig nem tudják mit kezdjenek a tüntetéshullámmal, ezzel az egy dologgal nem számoltak: a néppel.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!