Új fegyvert vetett be az MSZP, és nem is sült el rosszul

Ezúttal nincs bennünk cinizmus, irónia. A szocikban volt, ettől lett jó a dolog.

Az MSZP közleményben érdeklődött, hogy a fokozott rendőri intézkedések idején mit szabad és mit nem. Tulajdonképpen nem vicces a dolog, mégis sikerült azzá tenni, ami valljuk be, nem megszokott a baloldalon.

A hatalom fokozott rendőri intézkedést rendelt el Budapesten, amely keretében a rendőrök ilyenkor indoklás nélkül átvizsgálhatnak épületeket is. Csak egy kérdésünk van: ha a következő egy hónapban ismét ellenzéki országgyűlési képviselőket vernének egy magáncég biztonsági emberei a köztévé épületében, akkor most már segítenének a rendőrök, vagy oda továbbra sem léphetnek be?

Mi azért arra is kíváncsiak vagyunk (bár ez kevésbé vicces megfogalmazás), hogy vajon a kormány elrendeli-e a rendkívüli állapotot, amiért az állampolgárok jelentős többsége nem ért egyet az intézkedéseivel?

A cikk eredetileg a szabadhir.hu portálon jelent meg: Tényleg vicces volt az MSZP címmel.


Ossza meg ezt a cikket és kövessen minket facebookon, nekünk ezzel segíthet.


Tisztelettel köszönjük!
A PestiBulvár csapata
OSZD MEG!
A szabadhir.hu oldal azért jött létre, hogy új, szabad utat keressen a magyar média mostani, nehéz időszakában. Célunk, hogy azok a híreket, amelyek a közmédiában a jól ismert okokból nem, vagy csak megszépíthetve jelenhetnek meg, eljuttassuk az emberekhez. Független hírgyűjtő és hírszolgáltató portálként célunk az objektív tájékoztatás, nem akarunk semmilyen pártnak, politikai szervezetnek megfelelni. Küldetésünk, hogy híreinkből a magyar olvasók széleskörű képet kapjanak a közéletről és a belpolitikai helyzetről. Amennyiben egy-egy írásunk megtetszik, köszönjük, ha azt megosztja a közösségi oldalain! Ezzel sokat segít nekünk és másoknak is, akik szeretnének tisztán látni a magyar közélet zavaros világában.