„Képviselő úr, a terrorcselekmény akkor is az, ha éppen nem maga ellen tervezik!” – egy demokrata levele

Ezt a levelet változatlan formában közöljük, az írója jelen helyzet és veszélyek miatt teljes inkognitót kért szerkesztőségünktől, amit megértünk és tiszteletben tartunk.

„Tisztelt Mirkóczki Ádám!

Személyesen Ön nem tudja ki vagyok, de ismerjük egymást, hiszen településünkön volt önkormányzati képviselő. Meg kell mondjam, nem tudom hova tenni magát. Néha még a rádióban is elkaptam egyszer-egyszer a hangját műsorvezetés közben, és rosszat sem hallottam magáról, ezért nem is értettem a Jobbikhoz való csatlakozását.

Sajnálom, hogy megfenyegették. Gyáván, sunyin névtelen levélben, ahogy olvastam a sajtóban. A család belekeverése pedig a végképp felháborít!!! Felháborít most is, ha valakinek a véleménye miatt kell félnie, és felháborított régen is, akkor, amikor az ön pártja Szegeden többek között a Magyarok Nyilai szervezettel kötött szövetséget! Akkor, Ön a másik oldalon állt, és igencsak megértő volt Budaházy Györggyel kapcsolatban.

Persze, más volt a helyzet, akkor szocialista politikusokat fenyegettek meg, nekik küldtek lőszereket, az ő irodáikba küldtek fehér porral borítékokat. Ismerek olyan, ma már nem politizáló képviselőt, akinek szintén hasonlóan fenyegették a családját, és úgy mert csak elindulni az autójával, ha megnézte mindig a kerékanyákat, és fékpróbát tartott, mielőtt beültek a gyerekei a kocsiba! Képviseló úr, a terrorcselekmény akkor is az, ha éppen nem maga ellen tervezik!

Igen, ez borzasztó és nem érdemel mást csak börtönt az, aki másokat fenyeget, az életükre tör, akár szocialista, akár jobbikos politikus is van a célkeresztjében, akár Magyarok Nyilainak, akár Vörös Csepelnek hívja magát.

Ön, akkor mentegette Budaházyt -gondolom meg van a személyes ismeretség- és köpködte Gyurcsányt. Most együtt áll Gyurcsánnyal a parlament lépcsőjén és a budaházy-félék fenyegetik önt. Nagyot fordult a világ, Önnel is, velünk is és Orbán fordította ki ezt az országot, ebben igaza van. Nem kedvelem a pártját, egyáltalán nem. De ez a fenyegetés felháborított, és el kellett ezt mondanom.

Én már nem fogom ezt az országot megváltoztatni, és ne haragudjon, hogy ezt a formát választottam véleményem elmondására, de én nem vagyok hős, és az erőm sem a régi már, hogy megvédjem magam.

Egy Önre nem szavazó demokrata”

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!