A legsötétebb diktatúrákban látni csak olyat, amit Varju Lászlóval tettek

Döbbenetes felvételek kerültek elő a köztévében történt erőszakról.

Ezredjére is lebukott a propagandamédia hazugságözöne, miután kiderült:

nem túlzott, nem színlelt Varju László,

amikor azt állította: több mint hat biztonsági őr teperte le őt a földre. Az esetről kiszivárgott felvételeket a 444-hez juttatták el, melyeken az látszik, hogy a fegyverrel felszerelt biztonsági őrök kicsavarják a képviselő karját és lábát, rátérdelnek a derekára, a telefonját pedig megpróbálják elrúgni a keze ügyéből.

Ismeretes, a felvétel akkor készült, amikor az ellenzéki képviselők élve képviselői jogosítványaikkal bementek a köztévé épületébe, és megpróbálták beolvasni az MTVA székháza előtt tüntető ezrek ötpontos követelését, köztük a rabszolgatörvény eltörlését. A helyzet abszurditását remekül példázza, hogy a tüntetésről még a brit közszolgálati tévé is előbb számolt be a magyarnál.

Varjút egyébként az eset után kórházba szállították, szerencsére törés nélkül megúszta. A DK feljelentést tett hivatalos személy elleni erőszak miatt, ezt a korábbi tapasztalatokból kiindulva bizonyára elutasítják majd az ügyészségen. De hogy valami biztatót is mondjunk, a felvételek kiszivárgása azért azt is jelzi, hogy

a közmédián belül is akad még olyan, aki nem hagyta otthon a lelkiismeretét.

Ha más miatt nem, ebből azért látszik, hogy sokkal törékenyebb Orbán önkényuralmi rendszere, mint amilyennek első ránézésre tűnik. A 444 felvételét itt megtekinthetik:

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!