Nem hagyja abba: tovább gyalázza az ellenzéket Volner

A Mi H̶a̶z̶a̶á̶r̶u̶l̶ó̶n̶k̶ Hazánk Mozgalom alelnöke a HírTV-ben esett neki a végre valódi ellenzékként viselkedő képviselőknek.

Emlékezetes, a Nemzet Proletárja karácsony előtt egyszer már nekiment azoknak a tüntetőknek, akik elkeseredésükben már az erőszaktól sem riadtak vissza. Akkor Volner János úgy fogalmazott: ha a tüntetők (vagy ahogy ő nevezte: a balliberális csürhe) kárt tennének a Szent Koronában, akkor a Betyársereg 300 „jól képzett” tagjával fog rendet tenni a Kossuth téren.

Bár jobbról és balról is komoly bírálatokat kapott Volner ezért az ellenzékiséget totálisan eláruló hozzáállásáért, úgy tűnik, van az a pénz, amiért ne legyen rest további zavart szítani a kormánnyal szemben álló oldalon, a HírTV-n ugyanis újabb jelét adta annak, hogy Őfelsége Ellenzéke nem szimpla összeesküvés-elmélet, hanem nagyon is létező dolog. Mint mondta,

ő ugyan nem szerette Horn Gyulát, de azt nem tudta volna még róla sem elképzelni, hogy hisztizik és földhöz vágja magát.

Mit ad Isten, a mostani kormánypárti kommunikációs direktívával tökéletesen egybecsengő módon a képviselő hozzátette: az MTVA székházában az ellenzéki képviselők csak színészkedtek, és lebuktak, ezzel pedig megcsúfolták a választóikat. Szerinte a hírhamisítás ellen tiltakozókról derült ki, hogy valójában ők azok, akik hamisítják a híreket.

Ha valakinek esetleg lett volna kétsége afelől, hogy Orbánt szolgálja-e Volner, a következő gondolatok egész biztosan eloszlathatták a kételyét, olyan sorosozásba kezdett ugyanis, ami Németh Szilárdnak is a becsületére vált volna. Szerinte a tüntetéseket igazából nem a magyar emberek jogos dühe, hanem Soros György irányítja,

a Jobbik elnöke pedig könnyen lehet, hogy a CIA beépített ügynöke.

Volner szerint a Mi H̶a̶z̶a̶á̶r̶u̶l̶ó̶n̶k̶ Hazánk Mozgalom az egyetlen utolsó „szakmai” alapon politizáló ellenzéki párt. Ha valakinek van gyomra a teljes felvételhez, itt megtekintheti:

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!