Most már végleges: Orbán kicsinálta, mehet a süllyesztőbe

Forrás: nol.hu

Navracsics Tiborról nem lehet azt mondani, hogy valami imádattal figyelné a hazai baloldal tevékenységét, Fidesz frakcióvezetőként bizony voltak kemény mondatai az általa szalonképtelennek tartott Gyurcsány Ferenc vezette baloldali kormány tevékenysége ellen.

Meg is kapta jutalmát a Fideszben áldásos frakcióvezetői tevékenységéért, és nem csak, hogy EU parlamenti képviselő lett, de még biztosi posztot (olyasmi mint a miniszter egy ország életében) is kapott az unióban. Ekkor kezdődtek vele a bajok. Amikor látta, hogy a Fidesz propagandája által felvázolt Soros-terv nem létezik, és a migráció problémája messze más képet mutat mint a hazai kommunikáció, akkor finom jelzéseket adott a hazai közélet számára, csak úgy mint CEU ügyben.

Megfontolandó volt, amikor azt mondta: “AZT FIGYELTEM MEG, HOGY SOKSZOR MAGYARORSZÁGON ÚGY BESZÉLÜNK EURÓPÁRÓL, MINTHA KÜLPOLITIKA LENNE, MINTHA MI MAGYAROK NEM EURÓPA RÉSZEI LENNÉNK, ÉS EGY KÜLSŐ HATALOMMAL FOLYTATUNK VESZEKEDÉST. MÁRPEDIG MAGYARORSZÁG EURÓPA ALAPVETŐ RÉSZE

Saját pártján belül nem használt neki, amikor tagadta a Soros-terv létezését és integrálható bevándorlókról beszélt, vagy amikor kiállt a CEU mellett. Meg lett az eredménye, a hivatalosan közzétett idei EU parlamenti választásokon nincs rajta a Fidesz listáján, így biztos, hogy nem lesz tovább képviselő. A Hír TV-nek adott interjújában most azt mondta, nem tudja hol folytatja, de azt kevéssé tartja valószínűnek, hogy visszatér a magyar politikai életbe, bár jó politikusként hozzátette, hogy „semmit nem tud kizárni”.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!