Így gyártja a híreket a hazugsággyár – Nem kapták meg a rászoruló gyerekek a nekik ígért ajándékot!

Fotó: MTI – Lakatos Péter

Míg az emberek a túlóratörvény ellen tüntettek decemberben, addig a kormányközeli médiumok folyamatosan csak azt hangoztatták, hogy Soros által pénzelt szervezetek bomlasztják a rendet. Ráadásul a december 13-i megmozduláson még a Parlament előtt található karácsonyfa körül elhelyezett szánkók közül is megrongáltak az agresszív tüntetők 22 darabot.

A propaganda-szócsövek persze még rádobtak egy lapáttal, és közölték, hogy a „csőcselék” miatt nem fogják megkapni a rászoruló gyerekek a nekik szánt szánkókat karácsonykor.

A Gyimesvölgye Férfikórus ezen szeretett volna segíteni, és még december 21-én vittek a Kossuth térre néhány szánkót a megrongáltak helyett, a tüntetők pedig összegyűjtöttek 325 ezer forintot a károk rendezésére.

Ennek ellenére mikor az Index ellátogatott az újévben a Parlament előtti karácsonyfához, azt tapasztalta, hogy a szánkók még mindig a fa körül álltak. Tehát hiába pótolták azokat, melyeket a tüntetés során tönkretettek a „Soros-aktivisták”, a kormány valamiért mégse tartotta fontosnak eljuttatni azokat a rászoruló gyerekeknek karácsonykor.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!