Hányingerkeltő karaktergyilkosság, kiadták a kilövési engedélyt Márki-Zayra

Ocsmány plakátok jelentek meg Hódmezővásárhely utcáin a független polgármesterről.

Ördögi játékot űz a térségben a helyi országgyűlési képviselő, Lázár János. Tegnap a fideszes jó zsaru szerepét eljátszva az elbizonytalanodott Fidesz-szavazókat próbálta visszaterelni a nyájba, amikor a kormánypárti narratívával szembemenve bírálta a rabszolgatörvényt. Ma 180 fokos fordulatot téve viszont azokhoz a Fidesz-szavazókhoz próbál szólni, akik továbbra is a kormányt támogatják. Erre utalhat legalábbis, hogy a Lázárhoz közel álló vasarhely24.com beszámolója szerint

egy helyi civil szervezet lejáratóplakátokat helyezett el a környéken Márki-Zay Péterről.

Nem nehéz kitalálni, hogy a dolognak lehet valami köze Lázárhoz, a cél pedig az, hogy a polgármestert befeketítve ellene hergeljék a helyieket. A plakátokon olyan szövegek jelentek meg, melyek szerint Márki-Zay “magyarellenes”, mert beengedné a migránsokat, Soros György kottájából játszik, és élteti a “magyarokat” elítélő Sargentini-jelentést.

Forrás: vasarhelyi24.com

A kihelyezett szövegrészletek valóban elhangzottak, csakhogy kontextusokból kiragadva írták le őket, ami arra utal, hogy tudatosan próbálják félrevezetni a helyi választókat. A 444 utána is keresett az érintett szövegeknek, és kijavította őket, de sajnos sejthető, hogy az eredeti üzenetekkel szemben ezek a pontosítások már sosem fognak eljutni azokhoz, akiknek szánták őket.

Egyelőre tehát úgy áll a helyzet, hogy sikeresen bezsákolt egyet a Fidesz Márki-Zayval szemben. Csak reménykedhetünk, hogy minél kevesebben lesznek azok, akik bedőlnek a kormánypárt mocskos karaktergyilkosságának.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!