Belső leszámolás a Fideszben? A sajátjaikat sem kímélik már, ha egy kicsit is kilógnak a sorból.

forrás: nol.hu

Nemrégen arról szóltak a híradások, hogy Ódor Ferenc volt fideszes képviselőt, az encsi járási kormányhivatal vezetőjét kommandósok fogták el, felfüggesztették hivatalából, és korrupcióval vádolják. Nem tisztünk megítélni a helyzetet, a rendőrség nyomoz, ha találnak valamit, gondolom az ügyészség vádat fog emelni, a bíróság pedig döntést fog hozni.

Már ebből kiderül, hogy Ódor nem nősült be az Orbán családba, és nincs semmilyen rokoni kapcsolatban a kormányfővel, hiszen akkor ilyesmi nem történt volna meg, lásd a Tiborcz gyerek esetét Orbán Ráhellel. Ezen tényen kívül súlyosbítja a helyzeté az a terve, hogy nyugdíjazása után ősszel visszatér a politikai színpadra függetlenként, az önkormányzati választásokon. Erre minden esélye is meg lett volna, hiszen területfejlesztési szakemberként szinte minden ellenzéki párt támogatását élvezte volna.

Ódor 1993 óta tagja a Fidesznek, de a kormányhivatal vezetőjeként nem érezte jól magát. „Az úgynevezett barátaim talpát érzem a hátamon” – közeli ismerősei szerint az utóbbi időben nem egyszer mondogatta ezt a Népszava információja szerint. Vannak, akik úgy vélik, hogy csak útban volt a Fidesznek, és egyszerűen csak behúzták a csőbe, nem tartozott a megvesztegethető típusú vezetők közé.

Mindenkinek a saját fantáziájára bízzuk, miért is lett hirtelen ilyen ügybuzgó a rendőrség egy fideszessel szemben, és másokkal szemben pedig nem.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!