Ez minimum rágalmazás, de egy Fidesz szóvivő ezt is megteheti

FORRÁS: MTI / BODNÁR BOGLÁRKA

Halász János a debreceni sajtótájékoztatóján kihangsúlyozta, hogy ma Magyarország az egyik legbiztonságosabb ország Európában. Szerinte ez a rendvédelmi szervek kitűnő munkavégzésének köszönhető, ami nem lenne ennyire tökéletes, ha a Fidesz nem adna meg minden eszközt ennek eléréséhez.

A Fidesz parlamenti frakciójának szóvivője elmondta, hogy amióta a Fidesz hatalmon van, azóta rend és biztonság van hazánkban, nőtt a rendvédelmi szervek erkölcsi és anyagi elismertségük. Szerinte “Gyurcsányék” ideje alatt teljesen leépülőben voltak a rendvédelmi szervek, nem ismerték el a rendőrök munkáját, kevesebb bért kaptak és hatalmas létszámhiánnyal küzdöttek. Azt elfelejti mondani, hogy a létszámhiány ma még nagyobb, egyedül a túlórapénzek tartják össze a rendszert, és tudunk olyan városi kapitányságról, ahol gyakorlatilag már majdnem mindenki leszerelt, országosan pedig folyamatos a leszerelési hullám.

Halász ezután az MTI tudósítása szerint a következőt mondta: “az ellenzék nyíltan a rendőrökre támad, szándékosan és erőszakosan provokálja őket, ami elfogadhatatlan.”

A szóvivő végezetük köszönetet mondott a rendőröknek amiért a “Soros-szervezetek” és az ellenzék által szervezett tüntetéseken türelmesen és szakszerűen helyt álltak, valamint azért, hogy védik a határokat a migránsokkal szemben.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!