Pofátlanul hazudnak az emberek szemébe – kiderült mivel utazott Brazíliába Orbán!

Mint arról mi is beszámoltunk, Orbán Viktor miniszterelnök az idei év első napját már Brazíliában tölti, ahol hivatalos a szélsőjobboldali nézeteket valló Jair Bolsonaro, a frissen megválasztott új brazil elnök beiktatási ceremóniájára.
Most azonban már az is kiderült, mivel utazott oda Orbán.

Mint az polgári repülőgépek repülési adatait figyelő oldalak adataiból kiolvasható, egy olyan Falcon 7X típusú géppel érkezett, mint amilyet a Magyar Honvédség vásárolt néhány hónappal korábban. Ezt a kormány nem is kívánja titkolni, hisz a gép még a nyilvánosságra hozott képeken is jól látható – közölte a 444.hu.

Az azonban furcsa, hogy eleinte a Honvédség a repülőgép vásárlását is titkolta, majd miután az azóta megszűnt Zoom.hu megírta, hogy a Honvédség vásárolt egy újabb kisgépet, elismerték, de kihangsúlyozták, hogy nem kormányzati gépnek lett véve.

Ennek ellenére a kisgép polgári lajstromszámot kapott (HA-LKX) és nem a megszokott szürkére festették, mint ahogy a magyar katonai gépeket szokták, hanem fehérre.

Ezek után már egyre nehezebb elhinni, hogy katonai célokra vásárolták azt a Falcon 7X típusú gépet és nem Orbán utaztatására, aki előszeretettel veszi igénybe még a külföldön megrendezett focimeccsekre való kijutáshoz is a repülőket. Korábban az OTP Bank tulajdonában lévő gépen, később pedig Garancsi István vállalkozó gépén utazott ki a meccsekre.
Szerencsére a miniszterelnök ezentúl nincs rászorulva más milliárdos magángépére, használhatja a Magyar Honvédség “nem kormánygépét”!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!