Médiarevizori hivatalt tolt Rogán mellé Orbán – kezdődik a totális megfigyelés?

Mert megteheti: még gyorsan Médiakutató Intézet elnevezéssel alapít intézetet Rogánon keresztül a Batthyányi Lajos Alapítvány kezelésében Orbán.

Az alapítvány számára utalandó összeggel elvben a volt külügyminiszter Martonyi János elnök gazdálkodik, aki mellet nem mellesleg kuratóriumi tag többek között Szájer József fideszes EP-képviselő is.

Több mint fura, hogy december elsején jelentősen átalakult a még ’91-ben, Antall József által létrehozott alapítvány kuratóriuma s a tagok közé került többek között Orbán egyik volt házifotósa, Kobza Miklós is, aki sokoldalúságát már eddig is bizonyíthatta az MTVA sajtófőnökeként.

Arról egyelőre nincs kormányzati információ, hogy az intézetnek konkrétan mi is lesz a feladata, de miután a félmilliárd egy alapítványon keresztül lazán elveszti a közpénzjellegét, ne legyenek illúzióink, hogy erre konkrét válasz érkezne bármikor is.

Boldog új évet.

A cikk eredetileg a szabadhir.hu portálon jelent meg: Az utolsó pillanatban félmilliárdból még médiarevizori hivatalt tolt Rogán mellé Orbán címmel.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!