Ennél nagyobb pofátlanságot még nem tett Orbán, most a sajátjait veri át!

Fotó: MTI/EPA/Stephanie Lecocq

A napokban került nyilvánosságra – melyről mi is beszámoltunk -, hogy átvette a vezetést Mészáros Lőrinc, így már “Ő” Magyarország leggazdagabb embere.
Míg Lőrinc Dagobert bácsi módjára úszkál a pénztengerben, addig a Fidesz újra adományért kuncsorog támogatóinál, legalábbis szombaton erre hívták fel a figyelmet közleményükben.

Mint írták, Orbán Viktor miniszterelnök levélben fogja kérni mindazon támogatókat, akikre korábbi években is számíthatott pártja, hogy adakozzanak a Fidesz javára. Tavaly például a Soros György elleni küzdelemhez kértek, idén pedig az Európai Parlamenti választásokhoz kell a pénz, hisz ha elbuknak, millió szám jönnek majd Európába a menekültek!

Tehát nagy a tét, így reméljük, hogy a NER nagyvállalkozója, Mészáros is megdobja barátja pártját néhány millióval, elvégre van miből adakoznia.

“Orbán Viktor miniszterelnök január elején levélben keresi meg azokat a Fidesz támogatókat, akik erre korábban felhatalmazást adtak.

A levélben szót ejt a 2019 tavaszán következő európai parlamenti választásról, amelynek tétje nagyobb lesz, mint a korábbi években bármikor. Brüsszel a sorozatos terrortámadásokból mit sem tanulva továbbra is bevándorlókontinenssé akarja tenni Európát, és ezt rá akarja erőltetni a nemzetállamokra. Mi magyarok ezt nem fogadhatjuk el.

Az ellenzék már bebizonyította, hogy rájuk nem számíthatunk ebben a küzdelemben, mert ők Brüsszelt képviselik Magyarországon. Nekünk pedig olyan képviselőkre van szükségünk, akik Magyarországot képviselik Brüsszelben. A Fidesz-KDNP jelöltjei a magyar érdekeket mindig megalkuvás nélkül fogják képviselni az Európai Parlamentben.

A levél címzettjei a csatolt csekk segítségével pénzadománnyal járulhatnak hozzá a Fidesz európai parlamenti választási kampányához.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!