Újabb hazugság a Fidesztől: az ellenzéket “csak a balhé és a hatalom érdekli”

MTI-fotó: Illyés Tibor

Az ellenzéki pártok összefogtak és közösen kezdeményezték csütörtökön a parlament rendkívüli ülésének összegívását. Az MSZP, a DK, a Párbeszéd, a Jobbik, az LMP és a független képviselők a “rabszolgatörvény” miatt szeretnének rendkívüli ülést tartani, és ehhez le is adták Kövér Lászlónak a szükséges 40 aláírást – adta hírül a hvg.hu.

A házbizottság végül pénteken tűzte ki az ülés időpontját január 3.-ára, és a délelőtti információk még arról szóltak, hogy majd a kormánypárti képviselők is részt vesznek az rendkívüli ülésen, így az határozatképes lesz majd.
Ehhez képest délután közleményben jelentette be a Fidesz, hogy egyik képviselőjük se vesz majd részt az ülésen, mivel nem kívánnak asszisztálni az ellenzék “képmutató színjátékában”.

Mint a közleményben írják, a Fidesz képmutatónak tartja, hogy “miután az ellenzéki pártok meg akarták akadályozni az Országgyűlés legutóbbi ülését, és az ellenzéki politikusok a Soros aktivistákkal együtt előre megtervezett erőszakos akciókban, közintézmények elfoglalásban vettek részt, most erről rendkívüli ülést kezdeményeznek. Ebből is látszik, hogy nem a magyar emberek, hanem csak a balhé és a hatalom érdekli őket. A kormánypártok nem kívánnak részt venni az ellenzék képmutató színjátékában, ezért nem vesznek részt az ellenzék által kezdeményezett ülésen”.

Ha a kormánypárti képviselők nem mennek majd el a rendkívüli ülésre, akkor egyszerűen határozatképtelen lesz a parlament.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!