Különös módot talált Martfű polgármestere arra, hogy pénzügyi jelentést közöljön!

Forrás: YouTube.com

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Martfű város lakói, egy különleges zenés videóval készültek az év végére. A városka nagyjából 250 lakójának közreműködésével elkészült videóban énekelnek a nyugdíjasok, az óvodások, iskolások, polgárőrök és szinte mindenki. Ez nem is lenne olyan nagy szenzáció, de a videóban hallható a polgármester is, aki éneklés helyett inkább mást csinál – közölte az index.hu.

A zenés videóban az önkormányzat dolgozói és éneklésre adták a fejüket, majd következik a nagy szenzáció, felvezetik Papp Antal polgármestert, aki öltönyben és nyakkendőben kezd el rappelni.

Szokatlan, hogy egy polgármester rappeljen, és az is, hogy ezt valaki öltönyben teszi, de a mondanivaló se épp a legmegszokottabb. A kisfilmben nagyjából 2 perctől látható a polgármester, aki ebben a különös formában közöli, hogy pénzügyileg teljesen rendben a városka:
“A város jól áll, jó a kedvem
Financiálisan minden rendben!”

Lényegében nem sok szöveg jutott neki, viszont legalább ebből is kiderül, hogy minden a legnagyobb rendben. Kíváncsian várjuk mikor áll elő Orbán Viktor is valami hasonló performansszal, ahol a Budai Várnegyedben található Karmelita kolostor újonnan kialakított erkélyén rappeli el, hogy milyen jól is élünk mi Magyarországon meg azt, hogy Soros!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!