Különös módot talált Martfű polgármestere arra, hogy pénzügyi jelentést közöljön!

Forrás: YouTube.com

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Martfű város lakói, egy különleges zenés videóval készültek az év végére. A városka nagyjából 250 lakójának közreműködésével elkészült videóban énekelnek a nyugdíjasok, az óvodások, iskolások, polgárőrök és szinte mindenki. Ez nem is lenne olyan nagy szenzáció, de a videóban hallható a polgármester is, aki éneklés helyett inkább mást csinál – közölte az index.hu.

A zenés videóban az önkormányzat dolgozói és éneklésre adták a fejüket, majd következik a nagy szenzáció, felvezetik Papp Antal polgármestert, aki öltönyben és nyakkendőben kezd el rappelni.

Szokatlan, hogy egy polgármester rappeljen, és az is, hogy ezt valaki öltönyben teszi, de a mondanivaló se épp a legmegszokottabb. A kisfilmben nagyjából 2 perctől látható a polgármester, aki ebben a különös formában közöli, hogy pénzügyileg teljesen rendben a városka:
“A város jól áll, jó a kedvem
Financiálisan minden rendben!”

Lényegében nem sok szöveg jutott neki, viszont legalább ebből is kiderül, hogy minden a legnagyobb rendben. Kíváncsian várjuk mikor áll elő Orbán Viktor is valami hasonló performansszal, ahol a Budai Várnegyedben található Karmelita kolostor újonnan kialakított erkélyén rappeli el, hogy milyen jól is élünk mi Magyarországon meg azt, hogy Soros!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!