Lábon kihordott agyhalál: ezt a javaslatot másképp nem tették volna

Orbán és Putyin úgy néz ki, ez a jövő (kép: MTI)

A cikk írásának kezdetekor komolyan elgondolkoztam, hogy jelen írást be kell-e sorolni a +18 kategóriába, ugyanis elég komoly romboló hatása lehet egy fiatal, még képlékeny személyiségre.

Történt ugyanis, hogy Magyarországon léteznek olyan komoly civil egyesületek, mint a Honfoglalás 2000 Egyesület és az általa létrehozott Vlagyimir Putyin Baráti Kör. Már ez önmagában alkalmas a nyugalom megzavarására, esetleg a vérnyomás növelésre reggeli kávé helyett. Ami azonban ez után jön, az bizony még a Kétfarkú Kutyapárt agyában sem lelt táptalajra, pedig azért ott nagy hagyománya van a hülyéskedésnek.

Azt kezdeményezték ugyanis, hogy a 2019. évi Nobel-békedíjat – megosztva – Putyin és Orbán Viktor miniszterelnök kapja. Minderről az egyesület közleményére hivatkozva a hvg.hu számolt be. Indoklásuk előtt fejet kell hajtanunk, ugyanis azt írják, hogy az orosz elnök “a világbéke, az európai kultúra és kereszténység letéteményese”, a magyar politikus pedig  “a legtöbbet tett kontinensünk békéjének és biztonságának megőrzése érdekében azzal, hogy megvédte Európa határait az illegális (adott esetben terrorista elemek) beáramlásától”.

Na, már csak azt kellene eldönteni, mikor legyen az átadó ünnepség, hogy Putyin is ráérjen a Krím megszállása közben, illetve melyik hazai stadionban legyen megrendezve, hogy lehessen mellé egy katonai parádét is rittyenteni!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!