A Jóisten segítette őket a vagyonhoz

Szombaton jelent meg a Magyar Időkön Mészárosné Kelemen Beatrix, Mészáros Lőrinc feleségének interjúja, melyben a házaspár által létrehozott alapítványról beszélt. Az asszony elmondta, hogy ő és a férje szegény családból származnak, így tudják milyen nélkülözni, ezért is hozták létre az alapítványt, hogy vissza tudjanak adni mindabból a jóból, amit a Jóisten segítségével kaptak.

Mészáros Lőrinc felesége továbbá elmondta azt is, hogy minden mondatot nagyon óvatosan fogalmaz meg, mivel tisztában van vele, hogy egyes médiumok megpróbálják majd kiforgatni a szavait, valamint mindenbe bele fognak kötni.

Ezt követően Mészárosné a régi időkre visszaemlékezve azt mondta: “Hiszem és vallom, hogy az embernek soha nem szabad elfelejtenie, honnan jött. Ez iránytű és zsinórmérték is egyben. Mindketten szegény családból származunk, nehéz körülmények között nőttünk föl. Mi heten vagyunk testvérek, és én még pontosan emlékszem arra, hogy egyetlen spirálfüzetem volt a középiskolában, mert többre nem telt. Csak édesapám dolgozott ugyanis, anyukám pedig főzött és nevelt minket. A füzetem egyik oldalára írtam a matekfeladatokat, a másikra a magyart és így tovább”

“Teljesen természetes volt számunkra, hogy valamilyen formában támogassuk a Vál-völgyi gyerekeket, fiatalokat, a hiányt szenvedőket, és visszaadjunk valamit mindabból, amit a Jóisten segítségével kaptunk” – tette hozzá.

Az asszony mellet még 2014-ben férje, Mészáros Lőrinc is megemlítette a Jóistent, mikor arról kérdezték, kinek köszönheti a hatalmas vagyonát. Persze Ő kevésbé gondolta át, miket mond, hisz mint akkor elárulta, Isten mellett Orbán Viktornak is köze volt ahhoz, hogy vagyonos ember lett.
Abban, hogy eljutottam idáig, bizonyára szerepet játszik a Jóisten, a szerencse, és Orbán Viktor személye, de én soha nem privatizáltam, nem nyúltam le semmit, mindent a munkámmal és az eszemmel szereztem meg.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!