A fejükben lévős sötétséggel „támadtak” a tüntetőkre!

Forrás: Facebook.com / érdi Közéleti Kerekasztal

Szombat délután tartottak tüntetést Érd főterén a túlóratörvény ellen, azonban néhány perccel a tüntetés kezdete után sötétbe borult a tér, mivel egyszerűen lekapcsolták a közvilágítást – adta hírül a 444.hu.

A tüntetők a Fideszes polgármester akciójának tartották az esetet, mivel szerintük így próbálta megakadályozni a tüntetést, ám a közvilágítás lekapcsolását magára vállalta a főteret kezelő cég, mondván illegálisan rácsatlakoztak a rendszerre.

Az Érdi Városfejlesztési Kft. vezetője, Zsirkai László elismerte, hogy az ellenőrzést végző szakemberek észlelték, hogy ismeretlenek rácsatlakoztak az elektromos vezetékükre, majd hozzátette: „A szakadó esőben elkérték munkatársaim a csatlakoztatott eszközök érintésvédelmi jegyzőkönyvét. Mivel ezen papírok nem álltak rendelkezésre, tájékoztatták az illegális csatlakozókat, hogy a közvetlen életveszély elkerülése érdekében kénytelenek lesznek az elektromos rendszerből az egész Főteret kizárni. Mivel az illegális csatlakozást nem szüntették meg, társaságunk az áramszolgáltatást a rendezvény végéig szüneteltette.”
A cég vezetője továbbá elmondta, hogy nem tervez feljelentést tenni a történtek miatt.

A tüntetés végeztével természetesen a közvilágítás újra üzembe lett helyezve!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!